Suomi 100 -awardi

  01.01. - 31.12.2017


Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tullaan julkaisemaan erikoisawardi Suomi 100.

Tähän tulee työskennellä suomalaisia asemia vuoden 2017 aikana siten, että saadaan kasaan 100 pistettä. Todistetta voivat anoa suomalaiset sekä myös ulkomaalaiset asemat.

OF100FI/0–9 antaa kukin 3 pistettä ja täten kaikki nämä asemat workkimalla voi saada jo 30 pistettä. Muut suomalaiset asemat antavat kerran 1 pisteen mukaan lukien OF-prefiksit. Saman aseman OH-kutsu ja OF-kutsu lasketaan eri asemiksi, kuten myös kunkin aseman eri kutsut, kuitenkin siis vain kerran.

Kuittauspakkoa (QSL tms.) todistetta anoessa ei ole, mutta olisi tietenkin toivottavaa, että nämäkin mahdolliset erikoisprefiksiyhteydetkin verifioitaisiin asianmukaisesti. Awardimanageri varaa oikeuden tiedustella todisteenhakijan QSOjen vasta-asemilta yhteyden paikkansapitävyyttä.

Yhteysluettelo, johon merkitään työskenneltyjen asemien tunnukset ja yhteyspäivämäärät, on laadittava aakkosjärjestyksessä (prefiksi, numero ja suffiksi. OF100-QSOt voi listata ensimmäisiksi). Anomuksessa on syytä laskea myös pisteet valmiiksi (min. 100).

Awardi tullaan julkaisemaan sähköisessä muodossa ja hinta on 5 EUR. Periaatteessa mode on MIXED, mutta awardiin voidaan sisällyttää maininta ”ALL CW” tms.

Todistemaksu maksetaan SRAL:n tilille. Itse anomus lähetetään osoitteeseen suomi100award ät sral piste äf ii.

Jaa Facebookissa

   Ajankohtaissivulle