Suomi 100 -juhlaleiri Mustialassa

  04.07. - 09.07.2017


Liitto järjestää Suomi 100 -juhlaleirin 4.–9.7.2017 Tammelan Mustialassa, kuninkaankartanon alueella. Majoitusvarausten vastaanotto alkaa 3.4.2017.

Kuvassa Mustialan lampi, saunan ranta. Kuva: OH1EG.

Leiri on kuusipäiväinen, alkaen tiistaina kestäen sunnuntaihin. Suomen itsenäisyyden juhlavuosi huomioidaan leiriohjelmassa. Mielenkiintoista tekemistä järjestetään niin radioamatööreille kuin heidän perheenjäsenilleen.

Majoitusvarausten vastaanotto alkaa 3.4.2017

Sisämajoitustilaa löytyy tunnelmallisista, vanhoista vierastaloista. Jokaisessa talossa on yhteinen, hyvin varustettu keittiö ja oleskelutila. Vessa ja suihkut löytyvät käytävältä. Maijala-talossa sijaitsevat lemmikkihuoneet.

Alueen puistomaisemassa on myös yllin kyllin tilaa teltoille sekä oma alue asuntovaunuille.

Sisämajoitustilan ja asuntovaunupaikkojen varauksia aletaan ottaa vastaan maanantaina 3.4.2017 klo 9.00. Mustialan matkailun puhelinnumero on 040 535 3583.

Telttapaikkoja ei tarvitse varata etukäteen.

Hinnat:

Vierastalot
Yli 15-vuotiaat 33 ¤/vrk
5–15-vuotiaat 27 ¤/vrk
alle 5-vuotiaat ilmaiseksi

Asuntovaunupaikka sähköllä

17 ¤/vrk

Asuntovaunupaikka, (ei sähköä)

15 ¤/vrk

Telttapaikka, (ei sähköä)

10 ¤/vrk

Yö "telttahotellissa", (puolijoukkueteltassa omalla varustuksella)

5 ¤

Muu majoitus

Lähin hotellitasoinen majoitus löytyy Forssan keskustasta, noin 8 kilometrin päästä. Hotelli Scandic Forssa tarjoaa edullisen majoituspaketin ja huoneita voi varata heti.

Hinnat:
Ti–pe, yhden hengen huone 75 ¤/yö, kahden hengen huone 90 ¤/yö.
Pe–su, yhden hengen huone 90 ¤/yö, kahden hengen huone 105 ¤/yö.

Mikäli majoittuu useamman yön ja majoittuminen alkaa ti–to, saa huoneen tuolla edullisemmalla hinnalla.

Yllä mainitut hinnat saa varauskoodilla ”*1IX*”. Vastaanoton puhelinnumero on 040 484 8111. Hinnat ovat voimassa 11.6.2017 asti. Kannattaa huomioida, että kyseisenä aikana hotellihuoneilla on hyvä menekki. Toimi siis ajoissa.

Leirin ohjelmaa

Esitelmät ja luennot järjestetään Mustialan maatalousoppilaitoksen alueella. Leirikoulu pidetään Mustialassa osittain samaan aikaan leirin kanssa, 2.–9.7. Leirin ohjelma tarkentuu kevään kuluessa. Luvassa on muun muassa antennipaja, radiosuunnistusta, retkiä kansallispuistoihin, illanviettoja, "sikamakee-bileet" ja perinteinen leirikaraoke.

Radioamatööritutkintoja on mahdollisuus suorittaa useampana päivänä.

Ensiapukurssi leirillä

Leirillä järjestetään torstaina 6.7. klo 12.00–16.00 hätäensiapukurssi SRAL:n jäsenille. Kurssilla huomioidaan erityisesti radioamatööreille mahdollisesti sattuvat tapaturmat, kuten sähköiskut, putoaminen ja juottimen aiheuttamat palovammat. Kurssille otetaan ensisijaisesti nuoria.

Mukaan mahtuu 15 osallistujaa. Liitto tukee kurssia, joten osallistuminen maksaa vain 20 ¤/henkilö. Kurssimaksu sisältää todistuksen.

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella, joka avataan liiton sivuille 2.5.2017. Ilmoittautuminen päättyy 16.6.2017. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautunut saa sähköpostiin laskun, joka pitää olla maksettuna ennen kurssia.

Tietoa leirialueesta

Kuninkaankartanon panimo ja sen yhteydessä oleva legendaarinen Oluttupa Iso Piippu sijaitsevat keskellä leirialuetta ja palvelevat päivittäin. Alueella on ruokaa saatavilla aamusta iltaan. Saunojen suihkutilat ovat käytössä vuorokauden ympäri ja sauna lämpiää päivittäin. Saunan rannassa on pieni grillikatos sekä lähistöllä erähenkisille sopiva laavu nuotiopaikkoineen.

Bonkin kerääjille on luvassa perinteinen kirpputori ja SER-lava, jonne saa tuoda ja josta saa viedä romua.

Alueella on kaksi järveä, Mustialan lampi, jonka rannalla sijaitsee leirisauna sekä Kaukjärvi, jonka rantavesissä järjestetään mm. onkikilpailut. Forssassa sijaitseva viihdeuimala Vesihelmi on luvannut palvelua leirihintaan niille, jotka eivät harrasta ”villiuintia” luonnon vesissä.

Palvelut lähellä

Tammelan kirkonkylä sijaitsee kahden kilometrin päässä leirialueesta, joten mm. lähin ruokakauppa, R-kioski, apteekki ja kirjasto sijaitsevat kävelymatkan päässä. Tammelan kunnantalolla alkaa 3.7. valokuvanäyttely ”Valokuvia Tammelasta itsenäisyyden ajan vuosikymmeniltä”. Näyttely on osa Suomi 100 -ohjelmaa.

Jaa Facebookissa

   Tapahtumasivulle