Handiham-bulletiini 09/2002

Bulletiinit:   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008     uusin
Tämä bulletiini tekstitiedostona

Handiham-bulletiini 09/02 14.12.2002

SISÄLTÖ
Handiham-kilpailu alkaa!
SRAL:n vammaistoimikunnan kokousuutisia
Seuraava vammaistoimikunnan kokous
Materiaalia handiham-bulletiiniin
Seuraava handiham-bulletiini

Handiham-kilpailu alkaa!

Nyt se vihdoin tapahtuu, nimittäin handiham-kilpailu tulee. Itse asiassa kyseessä ei ole oma itsenäinen kilpailu, vaan kahden metrin VHF-testiin lisätty handiham-sarja. Kilpailu käydään VHF-testin säännöillä, ainoastaan lokin "kilpailusarja"-kohtaan merkitään handiham-sarja. Kahden metrin VHF-testihän kilpaillaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Mukana on paljon asemia ja aktiviteetti on suurta. Juuri tämän ylipursuavan aktiviteetin takia päädyttiin VHF-testin yhteydessä kilpailtavaan handiham-sarjaan, eikä omaan kilpailuun. Uusi sarja alkaa tammikuun kilpailusta.

SRAL:n vammaistoimikunnan kokousuutisia

SRAL:n vammaistoimikunnan viime kokous pidettiin keskiviikkona 27. marraskuuta SRAL:n toimistossa Helsingin Lassilassa.
Kokouksessa käytiin läpi ehdotus handiham-toiminnasta kertovan kalvosarjan pohjaksi. Tarkoituksena on tehdä muun muassa kerhojen käyttöön valmis handiham-toimintaa esittelevä Power Point-kalvosarja. Esimerkiksi kerhojen vammaisohjaajat voisivat kalvosarjan avulla esitellä handiham-toimintaa muun muassa paikallisille vammaisjärjestöille.
Vammaistenrahaston lainalaitemoppejen aliääniprojekti etenee. Reima, OH2BQP on luvannut tehdä moppeihin aliäänen ja mopet ovat lähi aikoina menossa Reiman käsittelyyn.

Seuraava vammaistoimikunnan kokous

Seuraava vammaistoimikunnan kokous pidetään torstaina 16.1. klo. 16.30. Kaikki handiham-asioista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Kokouspaikkana on Arlainstituutin Leijonaluola Espoon Leppävaarassa. Ajo-ohjeita voi kysellä SRAL:n toimistosta, p. (09) 562 5988 tai sähköposti: oh2hsj@sral.fi.

Materiaalia handiham-bulletiiniin

Handiham-bulletiiniin tarkoitettuja tiedotteita voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: oh2hsj@sral.fi. Materiaalia voi lähettää myös postitse SRAL:n toimistoon. Tiedotteiden pitäisi olla perillä viimeistään handiham-bulletiinia edeltävänä torstaina.

Seuraava handiham-bulletiini

Seuraava handiham-bulletiini lähetetään lauantaina 11.1. klo. 14.30 Suomen aikaa taajuudella 3685 kHz.

Tämän kertainen bulletiini on luettavissa SRAL:n kotisivuilta alkuviikosta.
Takaisin