Handiham-bulletiini 06/2004

Bulletiinit:   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008     uusin
Tämä bulletiini tekstitiedostona

Handiham-bulletiini 6/04 14.8.2004

SISÄLTÖ

Kesäleirin handiham-tapaamisen uutisia
HF-rigi ja moppe vapaana
Materiaalia handiham-bulletiiniin
Seuraava handiham-bulletiini

Kesäleirin handiham-tapaamisen uutisia

Kesäleirillä pidettiin lauantaina 10.7. handiham-tapaaminen. Tapaamisessa puhuttiin muun muassa leirin järjestelyistä vammaisten näkökulmasta ja RAY-avustuksen hakemisesta. Tärkeitä avustuskohteita olisi muun muassa radioamatööritutkinnon oppimateriaalin tuottaminen näkövamamisille. T2-kirja pitäisi lukea kasetille ja radioamatöörimääräykset voisi tehdä myös pistekirjoituksella. Lisäksi voitaisiin järjestää radioamatöörikurssi vammaisille.
Lisäksi puhuttiin siitä, että perustettaisiin työryhmä valmistelemaan tietopakettia radioamatööritoiminnasta. Tietopaketti olisi suunnattu vammaisjärjestöille.
Handiham-tapaamisessa keskusteltiin myös lainalaitteista sekä syyspäivien handiham-tapaamisen järjestämisestä.
Päätettiin järjestää seuraava vammaistoimikunnan kokous 24.8., mutta valitettavasti kokous jouduttiin myöhemmin perumaan. Kun uusi aika on saatu sovittua, kokouksesta ilmoitetaan muun muassa SRAL:n bulletiinissa. Vammaistoimikunnan kokoukset ovat avoimia ja kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Handiham-tapaamisen lopuksi Tomi Piela, OH2JRO, kertoi hartia-, niska- ja selkäkivuista.
HF-rigi ja moppe vapaana

SRAL:n toimistossa on vapaana FT-707 HF-rigi sekä 70 senttimetrin RD-58-moppe, jossa on aliääni. Jos olet kiinnostunut lainaamaan HF-rigiä tai moppea, ota yhteyttä SRAL:n toimistoon Annikaan, OH2HSJ, p. (09) 562 5988 tai sähköposti: oh2hsj@sral.fi.

Materiaalia handiham-bulletiiniin

Handiham-bulletiiniin tarkoitettuja tiedotteita voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: oh2hsj@sral.fi. Materiaalia voi lähettää myös postitse SRAL:n toimistoon. Tiedotteiden pitäisi olla perillä viimeistään handiham-bulletiinia edeltävänä torstaina.

Seuraava handiham-bulletiini

Seuraava handiham-bulletiini lähetetään lauantaina 11.9.2004 klo. 14.30 Suomen aikaa taajuudella 3685 kHz.
Takaisin