Kerhopytty

Kerhopytty

TARKOITUS: Kerhopytty on kiertopalkinto, joka jaetaan vuosittain SRAL:n HF-kilpailuissa parhaiten menestyneelle liiton jäsenkerholle ja jonka tarkoituksena on lisätä kerhoasemaluokan arvostusta ja kerhojen aktiivisuutta.

SÄÄNNÖT: Pytystä kilpailtaessa kerätään vuoden aikana käytävistä neljästä OH-kilpailusta sekä Peruskilpailusta mahdollisimman paljon pisteitä. Voittaja on se kerho, joka saavuttaa korkeimman, yhteenlasketun, sijoituksiin perustuvan pistemäärän. Kilpailut ovat: Kalakukkokilpailu, K.S.Sainion muistokilpailu, Viitosten syysottelu, Kakkosten joulukilpailu ja Peruskilpailu. Kunkin kilpailun CW- ja SSB-sijoitus huomioidaan erikseen pisteissä, jotka lasketaan yhteen; Peruskilpailussa kahdeksan parasta sijoitusta vastaavat pistemäärät koko vuoden ajalta lasketaan yhteen ja tästä saadaan kerhojen keskinäinen sijoitus erikseen CW:llä ja SSB:llä. Kerhoasemaluokkaan voi osallistua ja menestyä yksinkin kerhoasemalta. Kilpailu toistuu perustaltaan samanlaisena joka vuosi joten uusi kilpailu alkaa aina tammikuun 1. päivänä ja päättyy joulukuun 31. päivänä. Voitoista saa kiinnityksen ja pytyn vuodeksi kerholle. Viidellä kiinnityksellä pytty siirtyy ko. kerhon omistukseen.

PISTEET: Kymmenestä osakilpailusta (5 kilpailua - CW ja SSB erikseen) saadaan pisteitä seuraavasti: 1. sija 7 pistettä, 2. sija 5 pistettä, 3. sija 4 pistettä, 4. sija 3 pistettä, 5. sija 2 pistettä, 6. sija 1 piste. Korkein mahdollinen pistemäärä on näin ollen: 10 x 7 p. = 70 pistettä. Mikäli päädytään tasapisteisiin, niin voittaja on se, joka sijoittui paremmin KS Sainiossa, sijoitusten mennessä siinäkin tasan, voittaja on se jolla on eniten 1. sijoja. Lopuksi ratkaisee arpa.

LOKIT: Erillisiä lokeja ei tarvitse lähettää, vaan HF-kilpailuohjaaja laskee tulokset vuoden eri kilpailuista.

PALKINTO: Elisa Oyj on lahjoittanut hienon kiertopalkinnon vuosittain jaettavaksi liiton jäsenkerholle, joka on ollut aktiivinen ja menestynyt kotimaan HF-kilpailuissa. Kiertopalkinto tullaan jakamaan seuraavan vuoden tammi-helmikuussa ja palkinnosta ilmoitetaan HF-kilpailupalstalla ja kesäleirin kilpailufoorumilla. Kiertopalkintoa hallussaan pitävän kerhon tulee toimittaa pytty uutta kaiverrusta varten tammikuun loppuun mennessä SRAL:n toimistoon.kilpailusivulle