CW- ja Phone-liikennekiertopalkinnot

"CW-liikenne", "Phone-liikenne", "CW-liikenne 100 W" ja "Phone-liikenne 100 W" -nimiset kiertopalkinnot ovat tarkoitetut vilkastuttamaan Suomen Radioamatööriliitto ry:n organisoimaa kotimaista sähkötyksellä ja puheella tapahtuvaa kilpailutoimintaa sekä kohottamaan suomalaisten radioamatöörien työskentelytaitoa niin sähkötyksellä kuin puheella.

Kiertopalkinnon saa vuodeksi haltuunsa radioamatööri, joka edellisenä kilpailuvuotena viidessä osakilpailussa - K. S. Sainion muistokilpailussa - Kalakukkokilpailussa – Kesäkilpailussa - Viitosten Syysottelussa – ja Joulukilpailussa on sähkötyksellä (CW-liikenne) tai puheella (Phone-liikenne) saavuttanut luokassaan sijalukuansa vastaavan suurimman yhteispistemäärän, neljä (4) parasta osakilpailua huomioon ottaen.

Pisteitten mennessä tasan, K. S. Sainion muistokilpailun sijoitus ratkaisee, jos siinäkin pisteet ovat tasan, ratkaisee viides osakilpailu. Jos edelleen sijoitukset ovat tasan, sijoituksen ratkaisee arpa.

Vuotuisen haltijan on toimitettava kiertopalkinto kaiverrusta varten SRAL:n toimistoon vähintään neljä viikkoa ennen ilmoitettua kokousta, yleensä kokous järjestetään kesäleirillä.

Palkinnon saa pysyvästi omakseen radioamatööri, joka ensimmäisenä on saanut kyseiseen palkintoon kolme (3) kiinnitystä.

Kunkin vuoden kilpailuissa annetaan kunniakirja kolmelle parhaalle.

Pisteet lasketaan siten, että jokaisesta edellä mainittujen kilpailujen voittosijasta sekä QRO- että 100W luokissa saa seitsemän (7), 2. sijasta viisi (5), 3. sijasta neljä (4), 4. sijasta kolme (3), 5. sijasta kaksi (2) ja 6. sijasta yksi (1) pistettä.

Radioamatööriliiton kilpailutoiminnasta vastaavat toimihenkilöt selvittävät kilpailun tulokset kauden lopussa.

Kilpailut ovat henkilökohtaisia ja kukin kilpailija voi osallistua niihin muullakin kuin omalla asematunnuksellaan (esim. oman aseman puuttuessa kerhoasemalta) ja vapaasti eri OH-piireistä.kilpailusivulle