Partiobulletiini 02/2003

Bulletiinit:   2002   2003   2004   2015   2016     uusin
Tämä bulletiini tekstitiedostona

Suomen Partiolaiset ry:n radiopartiotiedotus numero 2/2003
Annetaan Suomen Partiolaiset ry:n asemalta OH3SUF (7.3.2003).
Operaattorina: Hannu/OH8MSG
QTH: Loppi

1. Viesti- ja pelastuspalveluseminaari
Suomen Partiolaisten viesti- ja pelastuspalveluseminaari pidetään 25.-26.4.2003 Kiikalassa. Seminaarissa on tarkoitus suunnitella ja kehittää radiopartiotoimintaa ja erityisesti JOTA/JOTI-tapahtumia sekä pohtia pelastuspalvelutoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita. Seminaariin kutsutaan kaikista partiopiireistä viesti- ja pelastuspalveluohjaajat. Lisäksi kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Nyt kannattaa seminaarin ajankohta merkitä allakkaan. Seminaari alkaa perjantaina kello 18.30 ja päättyy lauantaina klo 16 mennessä. Seminaarista tulee lisäinfoa myös viesti- ja pelastuspalveluryhmän kotisivuille www.partio.fi/vipepa.

2. Euroopan radiopartioseminaari
Kuudes Euroopan radiopartioseminaari järjestetään Saksassa 19.-22. kesäkuuta 2003. Seminaari paikka on Burg Rieneckissä, joka sijaitsee sadan kilometrin etäisyydellä Frankfurtista. Työskentelykielenä on englanti. Seminaarin tavoitteena on oppia eri maiden käytännöistä, kehittää radiopartiotoimintaa ja päättää erilaisista suosituksista.
Euroopan seminaarit järjestetään kolmen tai neljän vuoden välein. Suomen Partiolaisten virallisina edustajina lähtee Simo Hallikainen, oh3hmm ja Markus Hamro-Drotz, oh2kmt. Varalla Jussi Vaittinen. Seminaari on avoin kaikille radiopartiolaisille. Lisätietoja tästä ja edellisestä seminaarista löydät Partiopoikien Maailmanliiton kotisivuilta osoitteesta www.scout.org/jota.

3. SUF-asemat ääneen partioviikolla
Viime vuoden tapaan partioviikolla 21.-27.4. on tarkoitus aktivoida Suomen Partiolaisten SUF -asemia. Toivomme, että mahdollisimman monet radioamatöörit voisivat ilmoittautua operaattoreiksi. Operointi tapahtuu radioamatöörien omilta tai kerhoasemilta. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Aukusti oh3if, sähköpostitse oh3if@sral.fi.

4. SUF-AWARDI
Awardin julkaisija on Suomen Partiolaiset ry.
Todiste myönnetään radioamatööreille, jotka ovat työskennelleet tai kuuntelija-amatööreille, jotka ovat kuulleet Suomen Partiolaiset ry:n radioamatööriasemia seuraavin ehdoin:

Suomalaisen radioamatööriaseman/kuuntelija-amatööriaseman on kerättävä yhteensä 10 pistettä. Yhteydestä eri piireissä toimineeseen SUF/SGF/ -asemaan saa yhden pisteen. Lisäksi pisteen saa asemista OH2S ja OH2JAM. Esim. OG1SUF, OH1SUF, OH2SUF/1, OH2SGF, OH2JAM antaa viisi pistettä.
Todiste on ilmainen. Anomukset lähetetään osoitteella Suomen Partiolaiset, viesti- ja peparyhmä, Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki tai suoraan awardimanagerille OH3RM.

5. Seuraava partiobulletiini
Seuraava partiobulletiini annetaan partioviikolla lauantaina 26. päivänä huhtikuuta klo 1545 SA taajuudella 3740 KHz. Aineiston voi lähettää osoitteella oh3if@sral.fi.