SRAL Turva 2003 lähestyy - oletko valmis?


Turva 2003 tiedotus 7.6.

Turva 2003:n varsinaisena harjoituspäinä 7. kesäkuuta järjestämme koko maan ja kaikki mahdolliset mediat kattavan tiedotusiskun. Sen toteuttamisessa on jokaisen radioamatöörin panos välttämätön. Suomessa ilmestyy yli sata paikallislehteä, suuri määrä ilmaislehtiä, maakuntalehtiä, aikakauslehtiä - on paikallisradioita, on Yleisradion alueellisia lähetyksiä, tv-uutistoimituksia jne.

Lauantaina 7. kesäkuuta pyrimme saamaan tiedotusvälineet paikallisesti (kunta-aktivistit), alueellisesti (aluevastaavat) ja valtakunnallisesti (valtakunnallinen johtoryhmä) seuraamaan harjoitustamme! Samalla kun kerromme Turva 2003:n toteuttamisesta kerromme tietysti myös harrasteestamme.

Tämän informaation lopussa on malli kutsuksi, jollaisen toivon tavoittavan edellä luetellut tiedotusvälineet mahdollisimman laajasti - vastuu kutsumisesta on Sinulla - harjoitukseen osallistujalla. Eli hoida mallin mukainen kutsu alueesi tai paikkakuntasi tiedotusvälineille.

Valtakunnallinen johtoryhmä hoitaa valtakunnalliset viestimet ja tietotoimistot.

Turva 2003:a koskevana perusinformaationa voi käyttää Turva 2003:n verkkosivujen kohtaa viestiliikenneharjoitus, josta poistetaan valtakunnallisen johtoryhmän nimet ja sen tilalla kerrotaan kuinka juuri Sinun alueeltasi/kunnastasi harjoitukseen osallistutaan.

Jos tarvitset harrastettamme koskevaa materiaalia, pyydä sitä SRAL:sta.


Kutsu tiedotustilaisuuteen

Kutsumme edustajanne seuraamaan Turva 2003 -viestiliikenneharjoitusta NN kunnan XX -osoitteessa lauantaina 7. kesäkuuta kello 11.30 alkaen.

Turva 2003 on valtakunnallinen radioamatöörien viestiliikenneharjoitus, jossa tavoitteena on saada jokaiseen maamme kuntaan irti valtakunnan sähkö- ja tietoliikenneverkoista oleva radioamatööriasema. Näistä asemista muodostuu viestiverkko, jonka valtakunnallinen johtokeskus on Tampereen seudulla Ikaalisissa. Lisätietoa: www.sral.fi ja siitä siirtyminen Turva 2003 sivuille.

Tervetuloa!

Allekirjoitus ja yhteystieto (puhelinnumero)


Jouni Ståhl OH2JIU, Riku Kalinen OH2RK 2002-2003