Tapahtumat Toiminta Uncategorized Uutiset

Kevätkokous siirtyy kesäleirille /Vårmötet flyttas till sommarlägret

Liiton hallitus on päättänyt, että tavallisesti huhtikuussa pidettävä Liiton kevätkokous pidetään yhä jatkuvan koronavirusepidemiatilanteen vuoksi tänä vuonna Liiton kesäleirin yhteydessä. Kesäleiri järjestetään 15.-18.7.2021. Jäsenten esitysten ja tunnustuspalkintoesitysten määräaikaa pidennetään myös niin, että uusi määräaika on esityksille on 17.5.2021 tai 2 kk ennen kevätkokousta.


Förbundets styrelse har beslutat att vårmötet, som normalt hålls i april, på grund av coronaepidemin flyttas till förbundets sommarläger, som anordnas 15-18.7.2021. Tidsfristen för medlemmarnas petitioner och förslag till mottagare av premier förlängs även. Den nya tidsfristen är 17.5.2021 eller 2 månader före vårmötet.