FT8 osakilpailun 2/2023 tulokset + SM-sarjan tilanne

FT8 SM-sarjan toinen osakilpailu kilpailtiin 8.3. ja lokit on tarkastettu ja tulokset laskettu. Lokeja lähetettiin täsmälleen yhtä monta kuin ensimmäisenkin osakilpailun jälkeen eli 35 kappaletta. Piristävää oli nähdä useita uusia asemia pitämässä hauskaa FT-kusoilun merkeissä.

SM-sarjan osalta tunnelma tiivistyy, kun kolmasosa osakilpailuista on käyty. SM-sarjan lopputulokseen lasketaan viisi parasta osakilpailua kuudesta mahdollisesta. Muutamat kilpailijat ottivat tällä kertaa rennommin ja vaihtoivat luokkaa tähän osakilpailuun. Erityisen maininnan ansaitsee perusluokan kärkikaksikko OH3EIT ja OH1W, jotka molemmat keräsivät isomman pistesaaliin kuin kukaan yleisluokassa.

Huomautukset ja korjauspyynnöt tulosten osalta tulee lähettää ensi viikon loppuun mennessä eli viimeistään sunnuntaina 26.3. osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media