SRAL100 ITE-näyttely maaliskuussa 2021

ITE -NÄYTTELY MAALISKUUSSA 2021

SRAL100 –juhlavuoden tapahtumia tulee olemaan vuoden jokaisena kuukautena. Maaliskuun päätapahtuma on ITE –näyttely. Entisinä aikoina radioamatöörit rakensivat pääasiassa laitteensa itse. (ITE = itsetehty). Osat olivat harvinaisia ja niitä oli vaikea saada. Toisinaan kävi harmillisesti siten, että edellinen laite piti purkaa, jotta siitä sai osia uuteen rakennettavaan laitteeseen. ITE -näyttelyn tarkoitus on esitellä rakentelua, harrastuksemme yhtä olennaista osa-aluetta. Näyttelypaikaksi toivomme löytyvän sellaisen tilan, jossa näyttely voi kestää koko viikon, ehkä kauemmin.

Onko kaapissasi, kellarissa tai vintillä itse tehty valmis tai keskeneräinen laite, jonka voit tuoda näytille? Onko kerhon hyllyssä näyttelyyn sopiva esine? Näyttelyyn voi tuoda keskeneräisen, rikkoontuneen, toimimattoman, osittain puretun, rikotun tms. laitteen, pääasia että sen on joku itse rakentanut. Hyvät tarinat laitteiden ohella elävöittävät näyttelyä. Kerro siis myös laitteen tarina.

TEE SE ITSE!

Laitteen voi myös tehdä varta vasten tulevaa ITE –näyttelyä varten. Nyt kun aloittaa rakentamisen, niin mahdollisesti laite ehtii vielä ensi vuoden maaliskuun näyttelyyn! Toivon mukaan näyttelyesineitä kerääntyy paljon ja näyttelystä tulee hulppea näytös siitä, mitä kaikkea radioamatööriharrastuksessa voidaan itse tehdä.

Näyttelypaikkaa etsitään vielä. SRAL100-toimikunta ottaa mielellään vastaan ehdotuksia sopivasta näyttelytilasta. ITE-näyttelyn kokoajana toimii Heikki, OH2BGX

Ideoita ja ajatuksia näyttelyn toteuttamisesta sekä ehdotuksia näyttelypaikaksi voit toimittaa Heikille, osoitteeseen heikkikaaleppi at-merkki-tähän yahoo.com.

Terveisin

SRAL100-toimikunta

Takaisin SRAL100-sivulle