SRAL100 ITE-näyttely maaliskuussa 2021

ITE -NÄYTTELY MAALISKUUSSA 2021

SRAL 100 -juhlavuoden tapahtumia tulee olemaan vuoden jokaisena kuukautena. Maaliskuun päätapahtuma on ITE-näyttely.

Näyttelyn tarkoituksena on esitellä radioamatöörien itse rakentamia radiolaitteita koko SRAL:n 100-vuotisen historian ajalta. Rakentelu ja kokeilu ovat olleet ja ovat edelleenkin tärkeä osa radioamatööritoimintaa.

Näyttelyn mahdollistamiseksi ja kattavaksi saamiseksi on jäsenistömme aktiivinen apu ensiarvoisen tärkeätä. Yksityisten amatöörien sekä kerhojen pöydiltä, kaapeista ja kätköistä löytyy taatusti mielenkiintoisia näyttelylaitteita. Toimivuutta, täydellisyyttä ja ehjyyttä ei näyttelyesineeltä vaadita. Ajan patinaakin saa olla. Replikat ja ihan uudetkin laiteet ovat tervetulleita.

Laitteen historia ja muut tiedot lisäävät näyttelyesineen kiinnostavuutta. Myös kuvat ja tiedot ajan virtaan kadonneista laitteista elävöittävät näyttelyä. Mielenkiintoisista ITE-laitteista kuvattujen nettivideoiden linkit ovat myös kiinnostavia.

Ottakaapa ITE-näyttelyasia asiakohdaksi syyskauden kerhoilloissanne. Tietoja näyttelyesineistä ja -asioista sekä kysymyksiä voitte lähettää Heikille, OH2BGX, omakutsuosoitteella.

Tulemme syksyn aikana kertomaan lisätietoja käytännön menettelyistä. Radioamatöörissä 2/2020, sivulla 9, oli artikkeli asiasta. Rakentakaamme yhdessä mieleenpainuva historiallinen ITE-näyttely 100-vuotisen SRAL:n sekä edesmenneiden ja nykyisten jäsenten kunniaksi.

Takaisin SRAL 100-sivulle