Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Radioamatööritutkintoon valmistava etäkurssi

20 lokakuun @ 08:00 - 17:00

linkki kerhon kurssisivuille:  http://oh2ap.fi/?page_id=1324

Etäkurssi syksy 2021

OH2AP järjestää radioamatööritutkintoon valmistavan etäkurssin syksyn 2021 aikana, alkaen maanantaina 20.9.   siitä edelleen joka toinen viikko.

Kurssilla perehdytään radioamatöörin perusluokan pätevyystutkintomateriaaleihin sekä käydään läpi tutkinnon modulit K (määräykset, liikenne) ja T1 (tekniikan perusteet). Kurssin lopussa on mahdollisuus osallistua pätevyystutkintoon. Kurssiohjelman runko:  kurssiohjelma syksy 2021.

 

Etäkurssi pidetään ’MS Teams’ -webbipalavereina. Teams-palavereihin voi osallistua oman pc:n selaimella. Pc tai tabletti, kuulokkeet ja kamera tarvitaan mukana oloon. Älypuhelin ei näytön pienen koon vuoksi taida olla riittävä. Pikaohje Teams’iin tässä:  Teams-pikaohje

Kurssimaksu on 25.- €, mihin sisältyy kerhon kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Oppimateriaali: Kurssi-iltoina käytetään opastuksen pohjana ensisijaisesti interaktiivista kalvosarjaa ja perehdyttäjien keräämää tukimateriaalia. Kukin osallistuja tulostaa itselleen muistiinpanoja varten haluamansa materiaalin paperille.  Opiskelun tueksi on materiaali hankittavissa myös kirjana sekä kertausta varten saatavilla youtube-nauhoituksina.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastauksia saa vaikka kerhon sähköpostiosoitteesta ’oh2ap ät sral piste fi’ tai poikkeamalla etäkerhoillassa, torstai-iltaisin klo 18 .

Tiedot

Päivämäärä:
20 lokakuun
Aika:
08:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Etäkurssi verkossa