Förbundets Old Timer-medlemmar kallas till OT-träffen på sommarlägret

Via den här länken kan du anmäla dig till OT-träffen.

Kallelse till OT-träffen

SRAL kallar Dig till OT-träffen torsdag 15 juli kl.14.00. Tillfället anordnas i Eerikkilä Sport & Outdoor Resorts storhall. Du är välkommen till träffen om du har varit medlem i förbundet minst 50 år.

Det är fråga om en cocktail-tillställning där det viktigaste är umgänge och samtal under fria former. OT-träffen är en del av programmet under SRAL:s 100-årsjubileum.

Programpunkter:

  • förbundets ordförandes hälsning
  • kaffe och jordgubbstårta
  • hågkomster, roliga händelser under årens lopp
  • sång och annat lätt program
  • tillfället avslutas kl. 17.00 när i samma utrymmen inleds Marttis, OH4FSL, föredrag ”Päämajan viestiverkot” (Högkvarterets kommunikationsnätverk). Träffens deltagare kan stanna kvar och lyssna på föredraget.

Anmälan till OT-träffen bedes göras senast 31.5. Anmälan kan göras på adressen https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=D4AD50B19662C978C22586BD0024F7E8. Man kan också anmäla sig genom att kontakta förbundets kansli. Meddela vid anmälan om eventuell specialdiet.  Det är mycket viktigt att man anmäler sig till tillfället pga. förhandsarrangemangen.

Tillfället är avgiftsfritt för inbjudna gäster. Inbjudan är personlig. Det är möjligt att ha en assistent med sig. Meddela om detta vid anmälan.

Ifall du bara deltar i OT-träffen och inte stannar kvar på lägret behöver du inte betala lägeravgiften (30 euro).

Varmt välkommen!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media