Radioamatööri-tidningen 1/2024 har utkommit – ladda ner årets första nummer gratis!

Bekanta dig med Radioamatööri-tidningen och ladda ner årets första nummer gratis!

Ladda ner gratisnumret av Radioamatöörs tidning 01/2024 (pdf)

Nedan kan du ladda ner artiklar om Glorioso- och Grenada-expeditionerna även som ljudfiler. TNX Jari, OH6BG.

Grenada (mp3)
Glorioso (mp3)

I det senaste numret skriver den nye ordföranden Henri Olander, OH3JR, om aktuella nyheter inom förbundet och det nya årets utmaningar. I ledaren funderar Tomi Helpiö, OH2ID om att skönheten finns i betraktarens öga och om antennernas placering i en höghusmiljö.

Senaste numret av Radioamatööri är inriktat på tävlingar: kolla till exempel den omfattande tävlingskalendern! OHFF-jakten 2024 presenteras också liksom IARU HF World Championship förutom andra tävlingsämnen. Som vanligt blir det även DX-nyheter, historiska ämnen och tekniska frågor. Åsikter, Silent key-förteckning och en titt på Radioamatööri för 50 år sedan får också spaltutrymme.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media