Radioamatööri-lehti 1/2024 on ilmestynyt – lataa vuoden ensimmäinen numero ilmaiseksi!

Tutustu Radioamatööri-lehteen ja lataa vuoden ensimmäinen numero ilmaiseksi!

Alla kelikulma-artikkelit Glorioso- ja Grenada-peditioista myös äänitiedostoina. TNX Jari, OH6BG.

Uusimmassa numerossa hallituksen palstalla kirjoittaa uusi puheenjohtaja Henri Olander, OH3JR Liiton ajankohtaisista kuulumisista ja uuden vuoden tulevista haasteista. Pääkirjoituksessa Tomi Helpiö, OH2ID pohtii kauneutta katsojan silmässä ja antennien asemaa kerrostaloympäristössä.

Radioamatöörin uusin numero on kilpailupainotteinen: tutustu esimerkiksi kattavaan kilpailukalenteriin! Myös Puskajahti 2024 on esittelyn alla ja niin ikään IARUn HF World Championship-kilpailusta kirjoitetaan lehdessä muiden kisa-aiheiden lisäksi. Tuttuun tapaan esillä on myös DX-kuulumisia, historiallisia aiheita sekä tekniikan puolta. Mielipiteet, Silent key-listaus ja kurkkaus Radioamatööri-lehteen 50 vuotta sitten saavat myös palstatilaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media