HamKarelia24 – SRAL:n kesäleiri Joensuussa 25 – 28.7.2024

Suomen Radioamatööriliitto ry ja Pohjois-Karjalan Radiokerho ry OH7AB toivottavat kaikki radioamatöörit ja radioista kiinnostuneet perheineen ja tuttavineen HamKarelia24 -kesäleirille Holiday Linnunlahdelle ja Joensuun Tiedepuistoon. Lisätietoja leiristä löydät alla olevasta, ladattavasta esitteestä sekä leirin verkkosivuilta.

Leirialue

HamKarelia24 -kesäleirin toiminnot sijoittuvat Holiday Linnunlahden alueelle (Linnunlahdentie 1) sekä vieressä sijaitsevaan Joensuun Tiedepuistoon (Länsikatu 15). Kesäleirialue sijaitsee reilun kilometrin päässä Joensuun torista, joten erilaisia matkustus- ja majoitusvaihtoehtoja löytyy runsaasti.


Pohjois-Karjala ja Joensuun kaupunki tarjoavat monipuolisia matkailu- ja harrastusmahdollisuuksia, tee leirikäynnistäsi lomamatka.

Matkustaminen

Joensuuhun pääsee kaikilla matkustusvälineillä. Puolen tunnin kävely, noin 2 km, rautatiasemalta leirialueelle, matkan varrella voit majoittua johonkin kaupungin hotelleista. Autoilijoille on runsaasti maksutonta parkkitilaa raviradan parkkipaikoilla. Jokiaseman vierasvenesatamaan mahtuvat isotkin huviveneet.

Majoitus

Kesäleiripaikkana toimivassa Holiday Linnunlahdessa on tarjolla lomahuoneistoja, karavaanipaikkoja (60 kpl) sekä telttapaikkoja. Sekä caravan- että telttamajoitukseen on saatavilla sähkö. Varaustunnus on ”HamKarelia24”. Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät tältä sivulta ladattavasta esitteestä.

Ruokailut

Aamupalaa ja lounasta on tarjolla leirintäalueella, Tiedepuistossa ja Jokiasemalla. Päivällistä löytyy myös Pub-Pizzeria Gaudesta.

Leirisivut ja ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ostamalla liput verkkokaupasta nopeutat sisäänkirjautumista leirille saapuessa.


Leirimaksut:

  • Päivälippu 25 €
  • Perhepäivälippu 30 €
  • Leiriajan lippu 35 €
  • Leiriajan perhelippu 40 €

Maksutavat: Luotto- ja pankkikortit, ePassi ja Smartum.

Leirivieraat saavat leiripassin, johon liimattu tarratuloste toimii pääsylippuna tapahtumaan. Leiripassi on pidettävä näkyvissä tapahtuma-alueella.

Aukioloajat

HamKarelia24:n lipunmyynti ja informaatiopiste (leirin aikana puhelin 041 578 3077) on leirintäalueen vastaanoton yhteydessä ja on avoinna torstaina klo 10-22, perjantaina ja lauantaina klo 8-22 sekä sunnuntaina klo 8-12. Leirintäalueen vastaanotto on joka päivä avoinna klo 8-21, varmista ennakkoon mikäli saavut leirintäalueelle myöhään. Hiljaisuus klo 22-07.

Tiedepuiston tilat ovat avoinna klo 8 – 20.

Paikallisradio

Radio Hami lähettää ohjelmaa leirin aikana.

Ohjelma

Leiriohjelmassa on vakiotapahtumien lisäksi aikaa ja tilaa myös tuttavien tapaamiselle ja Joensuun kaupunkiin tutustumiselle.

Kirpputori ja SER-lava

Kirpputori sijaitsee Tiedepuiston puolella, Linnunlahdentien toisella puolella. Kirpputori on avoinna torstaina klo 12-18 ja perjantaina sekä lauantaina klo 09-17

HamiGolf

Hamigolf 2024 pelataan Keretin kentällä Outokummussa torstaina 25.7.2024 klo 11 alkaen.

Oskolan vierailu

Oskolan kilpailuasemalla OH7K on avoimet ovet perjantaina klo 18-21, lähtö leirintäalueelta kimppakyydein klo 17.30. Osoite on Leppävaarantie 290, 82160 OSKOLA.

Leiriasemat

Leirintäalueella on leiriasema OH7X, josta pidetään perjantai-illan aktiviteetti ja luetaan SRAL:n bulletiini.

OH7AB:n kahden metrin toistinasemat

Repokallio, OH7RAJ, TX 145,725 MHz, TX/RX Offset -0,6, aliääni 118,8 Koli, OH7RAL, TX 145,775 MHz, TX/RX Offset -0,6, aliääni 118,8

Talkoolaiset

Leiriä pyöritetään talkoovoimin ja talkoolaiset erottaa vaatetuksesta sekä leiripassista. Alueella liikkuu myös joitakin leirialueen kausiasiakkaita ja leirintäalueen henkilökuntaa.

Lisätietoja HamKarelia24 –verkkosivuilta sekä OH7AB:n verkkosivuilta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media