wiki.sral.fi – Radioamatööriwiki

Suomen Radioamatööriliitto ylläpitää kaikille avointa Radioamatööriwikiä osoitteessa https://wiki.sral.fi/. Radioamatööriwikin tarkoitus on dokumentoida ja pitää ajan tasalla radioamatööriharrastukseen liittyvää yleistä tietoa mahdollisimman helposti käytettäväksi radioamatööritoiminnasta kiinnostuneiden tahojen käyttöön.

Wikin muokkaus on auki juuri sinulle: pilkkuvirheen korjaaminen ole liian pieni eikä ajatuksella tehty artikkelin uudelleenkirjoittaminen liian suuri muutos. Kirjoita tai paranna sivua lempiaiheestasi, niin se auttaa tulevaisuudessa lukuisia muita!

Konkreettisia aiheita ja viittausten kohteita voivat olla esimerkiksi radioamatöörien erityistermistö, laitteiden käyttö, oma kerho, luettelo kansallispuistoawardiin kelpaavista puistoista, tai mitkä OI-tunnukset ovat voimassa ja kuuluvat millekin taholle.

Toivomme Radioamatööriwikin olevan tulevaisuudessa aktiivisesti käytetty radioamatööritiedon keskus, johon on helppo lisätä ja päivittää tietoa ja jonka sisältö on hyödyllistä niin uusille kuin vanhoille harrastajille. Radioamatööriwiki voi toimia kiinnostuksen herättäjänä sekä näyteikkunana toimintaan myös harrastuksen aloittamista miettiville.

Muutoksia Radioamatööriwikiin voi tehdä tällä hetkellä vain käyttäjätunnuksella. Pyydä tunnukset allaolevalla lomakkeella.

Lisätietoja wikistä saat lähettämällä sähköpostia verkkosivutoimikunnalle osoitteeseen verkkosivut@nullsral.fi.

    Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media