Verkkokauppa

Verkkokaupan tilauslomake

SRAL:n tilattavien tuotteiden luettelo

15.10.2023 alkaen kaikki tuotteet laskutetaan ennen toimitusta!

 • Toimitus- ja maksutavat: Yli 45 euron tilaukset lähetetään postiennakolla (tai ne voi maksaa etukäteen laskulla). Alle 45 euron tilaukset lähetetään laskulla (myös e-lasku tai sähköpostilasku). Voit ilmoittaa haluamasi maksutavan tilauslomakkeen lisätietokentässä. Toimituksen voi myös noutaa toimistolta tai liiton jäsentapahtumista. Tällöin ilmoita tilauslomakkeelle noutopaikka.
 • Toimituskulut: Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Nämä lisätään laskulle Postin hinnaston mukaisesti riippuen lähetyksen koosta ja toimitustavasta. Posti- ja toimituskulut ovat 6,90-14,90 € paketin ja tuotteen koosta riippuen.
 • Toimitusaika: Tilaukset postitetaan toimiston työtilanteen mukaan noin kerran viikossa.
 • Liiton jäsenkerhoille tilaukset lähetetään aina laskulla.
 • Jäsentodisteita ja jäsenmerkkejä myydään vain jäsenille.
 • Oheiselta tilauslomakkeelta löytyy ajantasainen tieto varastossa olevista tuotteista. Varasto päivitetään kerran kuussa.

Tuotteiden esittely

Juhlavuoden logollinen muki ja SRAL100-vuotishistoriikki erikoistarjouksessa yhteishintaan 18 euroa (23 euroa ei-jäsenille)

Tiimissä hamssiksi -kirjan kansi
Tiimissä hamssiksi -kirjan kansi.

Tiimissä hamssiksi 24€ (jäsenhinta 20€)
Heikki E. Heinosen, OH3RU, kirja Tiimissä hamssiksi sisältää kaiken tarvittavan tiedon T1-moduulin (ja paljon tietoa myös T2-moduulin) suorittamiseen. Kirja alkaa radio- ja sähkötekniikan alkeista. Pehmeäkantinen. Kierreselkä.

Tiimissä hamssiksi 2 -kirjan kansi
Tiimissä hamssiksi 2 -kirjan kansi.

Tiimissä hamssiksi 2 24€ (jäsenhinta 20€)
Heikki E. Heinosen, OH3RU, T2-moduulin oppikirja Tiimissä hamssiksi 2. Kirja keskittyy yleisluokan T2-moduulin tekniikkaan. Kirja sopii jo alkeet osaaville. Pehmeäkantinen. Kierreselkä.

Kaksi kirjaa
Radioamatöörin opiskelumateriaalia: Liikennevihko ja Workkimisen arvomaailma.

Liikennevihko / Trafikhäftet

Liikennevihkon tarkoituksena on antaa lukijalle ne perustiedot radioamatööriviestinnästä, jotka tarvitaan K-moduulin liikenneosion läpäisemiseksi

Saatavana sekä suomeksi että ruotsiksi.


A4-loki 12 euroa
A4-kokoinen lokikirja. Kierreselkä. Sivulle mahtuu kahdenkymmenen yhteyden tiedot. Kirjaan mahtuu tuhannen yhteyden lokitiedot.

A5-loki 12 euroa
A5-kokoinen lokikirja. Kierreselkä. Sivulle mahtuu viidentoista yhteyden tiedot. Kirjaan mahtuu tuhannen yhteyden lokitiedot.

Lokikirjan kansi ja sisäsivut

ARRL’s Best of The Doctor is In
Joel Hallas, W1ZR, on pitänyt vuosia QST-lehdessä The Doctor is In -palstaa. Kirjassa on palstan koottuja kirjoituksia seuraavista aiheista: VHF/UHF-antennit, HF-lanka-antennit, HF-vertikaalit, HF-yagit, syöttöjohdot.  Kirja on pehmeäkantinen, 128 sivua. Ilmestymisvuosi 2017.


Radioamatööriheijastuksia
Radioamatööriheijastuksia on A5-kokoinen, 83-sivuinen nuorille suunnattu kirja radioamatööriharrastukseen tutustumista varten. Kirja antaa perustietoa radioamatööritoiminnasta, muun muassa siihen liittyvistä käsitteistä ja tekniikasta, radioamatööriharrasteen löytäneen Virtasen perheen johdattelemana. Lisätietoja kirjan tekijöiden sivulta. Ei tilausluettelossa, tiedustele saatavuutta.

Workkimisen arvomaailma 15 euroa
John Devoldere/ Mark Demeuleneere. Käännös: Erkki Heikkinen. Eettinen opas radiotyöskentelyyn. Sisältää yleistä tietoutta radiotyöskentelystä (esim. Miten käyttäydyn kilpailussa?) ja DX-toimintaan liittyviä asioita (DX-netit, DX-klusterin käyttö jne.). Neliväripainos. Pehmeäkantinen. Kierreselkä. 65 sivua.

Kaksi kirjaa
Workkimisen arvomaailma ja radioamatööriheijastuksia.

Suomen Radioamatööriliiton 100-vuotishistoria.
Kirjan loppuunmyynti

Kirjailija: Jonna Pulkkinen
Taitto: Lotta Salonen
Kovakantinen, A4, 179 sivua.
Kuvat: Liiton arkisto.

Teos sisältää monipuolisen katsauksen menneeseen. Se kertoo tarinoita vuosien varrelta ja opettaa tuntemaan henkilöitä niiden takana. Liiton syntyhistoriaa, tempauksia, seikkailuja, sotavuosien kamppailua ja upeita peditioita. Unohtamatta myöskään viestintätekniikkaa, jota me radioamatöörit olemme aina olleet osaltamme kehittämässä.

Historiikin jäsenhinta 12 euroa (15 euroa ei-jäsenille)
 • Jäsenmerkki 10 vuotta vihreä – 3 euroa 60 senttiä
 • Jäsenmerkki 20 vuotta punainen – 3 euroa 60 senttiä
 • Jäsenmerkki 30 vuotta violetti – 3 euroa 60 senttiä
 • Jäsenmerkki 40 vuotta ruskea – 3 euroa 60 senttiä
 • Jäsenmerkki 50 vuotta hopea – 3 euroa 60 senttiä
 • Jäsenmerkki 60 vuotta kulta – 3 euroa 60 senttiä
 • Jäsenmerkki alle 10 vuotta musta – 3 euroa 60 senttiä

SRAL:n jäsentodiste
SRAL:n jäsentodiste.

Jäsentodiste

Radioamatööri-lehden kansio
Kansio, johon mahtuu Radioamatööri-lehden vuosikerta. Huom. kansion leveyden takia, kansiot joudutaan lähettämään joko maksikirjeinä tai postipaketteina.

Radioamatööri-lehden kansio
Radioamatööri-lehden kansio.

100-vuotisjuhlamuki

Perinteikäs ja tunnelmallinen emalimuki on valittu Liiton 100-vuotisjuhlavuoden jäsentuotteeksi. Muki on kooltaan 3,7 dl ja siinä on Liiton juhlavuoden logo. Muki on Muurlan käsityönä valmistama ja se kestää konepesun. Myös vasemmassa kädessään mukia pitävät on huomioitu, sillä myyntiin tulee erä vasenkätisten mukia, jossa logo on toisella puolella.
”Tunnelmallisesta emalimukista maistuu huonompikin juoma!”


Mukin voi ostaa Liiton toimistolta tai verkkokaupasta jäsenhintaan 10 euroa (hinta ei-jäsenille 18 euroa)

OH-luettelo 8 euroa

Vuoden 2022 OH-luettelo on jäsenluettelokirja, joka sisältää jäsentietojen (jäsenen nimi, kutsut, postiosoite ja tieto omakutsupalvelusta) lisäksi paljon hyödyllistä tietoa kuten  muun muassa IARU:n taajuusjakosuositukset, majakka- ja toistinlistat, ITU:n prefiksilistan sekä QSL-korttien lajitteluohjeet.

Viirissä on risti, jonka keskellä on liiton logo
Suomen Radioamatööriliiton viiri.

Suomen Radioamatööriliiton viiri.

QSL-kortti
Nipussa on 50 korttia.

T-paidat Suomen Radioamatööriliitto ry:n logolla.

T-paita SRAL:n logolla

Värit tummansininen, royalin sininen, meleerattu harmaa ja punainen. Sinisissä paidoissa on valkoinen logo. Harmaissa ja punaisissa paidoissa on musta logo. Fruit of the Loom Heavy -paita. 100 % Belcoro® -kudottua puuvillaa. Belcoro® -kudonnan ansiosta materiaali on pehmeää. Vahvistettu ribbikaula-aukko. Paita sopii sekä miehille että naisille.

Jäljellä ovat seuraavat koot:

 • tummansininen S–XXL
 • meleerattu harmaa M–XXL
 • punainen S-M
Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media