Uutiskirje

SRAL:n Uutiskirje tarjoaa SRAL:n ja radioamatööriharrastuksen ajankohtaisia asioita ja kuulumisia suoraan omaan sähköpostilaatikkoon toimitettuna. Tilaa Uutiskirje täyttämällä oheinen lomake ja klikkaa lomakkeen alareunasta TILAA.

Voit lukea aiemmin julkaistuja uutiskirjeitä Uutiskirjeiden arkistosta.

Kuinka Uutiskirje eroaa bulletiinista?

Bulletiini eli toimiston tiedote on tarkoituksella lyhyt ja tiivis SRAL:n asioiden tiedotuskanava, jossa keskitytään Liiton tärkeimmistä asioista tiedottamiseen. Uutiskirjeen tarkoitus taas on koota radioamatööritoimintaan liittyviä asioita laajemmin yhteen tuoden paremmin esiin ajankohtaisia ja tulevia tapahtumia ja tarjota taustaa ajankohtaisille asioille. Uutiskirjeessä voit myös odottaa kuulevasi laajemmin Liiton eri toimintasektoreiden ja toimikuntien ääniä ja suunnitelmia tulevasta, ja näin pysyt kokonaisuutena paremmin selvillä siitä, mitä Liiton eri sektoreilla tapahtuu.

Kuinka lomakkeella annettuja tietoja käytetään?

Antamaasi sähköpostiosoitetta käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen ja hallinnointiin. Sitä ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, käytetä muuhun kuin uutiskirjeen lähettämiseen tai systemaattisesti yhdistetä muista rekistereistä saataviin tietoihin. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa, ja tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt antamasi tiedon käsittelyn Suomen Radioamatööriliiton tietosuojakäytännön mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii SRAL, tietojen käsittelijänä MailerLite.

Uutiskirje ilmeistymisaikataulu toteutuu toistaiseksi sen mukaan miten materiaalia kertyy.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media