Nuorisotiimin esittely

Nuorisotiimin esittely

Me nuorisotiimissä edistämme nuorten radioamatöörien harrastetta aktivoiden ja yhdistäen nuoria hamsseja, ja luoden mahdollisuuksia kohtaamisiin ja yhdessäoloon. Pyrimme toiminnallamme pitämään uusia sekä vanhoja nuoria mukana harrastuksen piireissä. Järjestämme nuorille erilaisia tapahtumia joiden organisoinnissa teemme arvokasta yhteistyötä muiden radioamatööriyhteisöjen kanssa. Samalla kehitämme nuorison kansainvälistä yhteistyötä myös YOTA-yhteisön ja etenkin Pohjoismaiden kanssa. Ylläpidämme nuorten keskusteluryhmää, nettisivuja sekä @YOTAFinland Instagramia.

KATI1
VILMA1
OTAVA1

KATI OH2FKX

Olen 28-vuotias sähkötekniikan diplomi-insinööri ja työskentelen valaistussuunnittelijana. Nuorisotiimin vetämisen ohella radioharrastukseeni kuuluu mastokiipeilyä, HF-kontesteja, oman etäaseman rakentelua, QSL-managerointia ja RATS:n kautta VUSHF-leirien ja -matkojen järjestämistä. Loppu aikani kuluu erilaisten käsitöiden, pyöräilyn, uinnin ja salitreenien parissa.

VILMA OH2VT

Olen abiturientti ja radioamatööri Espoosta. Radioamatööriharrastuksen lisäksi olen luistelukouluohjaaja. Koen eri yhteisöissä saamieni taitojen ansiosta, että minulla on raikkaita ajatuksia tuotavaksi harrastuksemme nuorisotoimintaan. Vapaa-ajallani pidän myös ajankohtaisista asioista lukemisesta, uusien asioiden tutkimisesta sekä ruuanlaitosta.

OTAVA OH3OT

Olen toista vuotta lukiota Klaukkalassa käyvä radioamatööri, joka toimii nuorisotiimissä. Radioharrastuksen lisäksi muita läheisiä harrastuksiani ovat esimerkiksi musiikki, etenkin pianon ja kitaran soittaminen. Pidän erilaisesta vaikutustyöstä sekä nuorten aseman edistämisestä, ja tätä koen saavani tehdä myös nuorisotiimissä.

mikael
NIKO1
ANU1

MIKAEL OH3UAF

Olen 17-vuotias radioamatööri Tampereelta ja opiskelen toista vuotta logistiikka-alaa ammattikoulussa. Radioamatööritoimintaan kiinnostukseni heräsi joitakin vuosia sitten muutaman tutun kautta ja tutkinnon suoritin helmikuussa 2017. Radioamatööriharrastuksessa minua kiinnostaa nuorisotiimin toiminnan lisäksi muun muassa kontestiworkkiminen, DX-peditiot ja erilaiset tapahtumat. Vapaa-ajalla aikaa kuluu lisäksi myös muun muassa moottoriajoneuvojen ja muun teknisen harrastamisen kanssa. 

NIKO OH5CZ

Olen 19-vuotias, ammattikoulusta valmistunut sähköasentaja. Radioamatööriharrastukseeni kuuluu nuorisotiimin lisäksi kontestienworkkimista, mastokiipeilyä ja DXCC-maiden keräämistä. Radioamatööriharrastuksessa minua innostaa sen monipuolisuus, on mahdollisuus olla järjestämässä nuorille erilaisia tapahtumia, mahdollisuus workkia ja rakentaa asemaa. Muita vapaa-ajan viettoja minulla on luonnossa oleminen sekä kalastus. Aloitin tammikuussa asepalveluksen.

ANU OH6ME

Olen Laukaasta kotoisin oleva lukiolaisnuori sekä nuorisotiimissä toimiva radioamatööri. Radioharrastuksen lisäksi arkeeni mahtuu nyrkkeilyä sekä monenlaista taiteilua ja käsitöiden tekemistä. Nuorisotiimissä haluan jatkaa taas lehtijuttujen kirjoittamista, kun ylioppilaskirjoitukset ovat viimein ohi. Radioharrastuksessa vahva suosikkini on kuitenkin erilaiset leirit. Lopun vapaa-aikani kulutan ikuisuusprojektin eli oman kirjani kirjoittamiseen.