Nuorisotiimin esittely

Nuorisotiimin esittely

Me nuorisotiimissä edistämme nuorten radioamatöörien harrastetta aktivoiden ja yhdistäen nuoria hamsseja, ja luoden mahdollisuuksia kohtaamisiin ja yhdessäoloon. Pyrimme toiminnallamme pitämään uusia sekä vanhoja nuoria mukana harrastuksen piireissä. Järjestämme nuorille erilaisia tapahtumia joiden organisoinnissa teemme arvokasta yhteistyötä muiden radioamatööriyhteisöjen kanssa. Samalla kehitämme nuorison kansainvälistä yhteistyötä myös YOTA-yhteisön ja etenkin Pohjoismaiden kanssa. Ylläpidämme nuorten keskusteluryhmää, nettisivuja sekä @YOTAFinland Instagramia.

Ville OH1UDC

Moro, mä oon 17-vuotias radioamatööri Liedosta. Nuorisotiimissä olen ollut vuodesta 2021 lähtien. Luvat sain 2019 ja sitä ennen olen ollut innolla mukana erilaisissa radiopartio tapahtumissa, kuten JOTA-JOTI:ssa. Radioamatööriharrastuksen parhaisiin puoliin kuuluu kaikki sosiaalinen kanssakäyminne ja uudet ihmiset! Muita harrastuksia ovat suunnistus, kalastus, golf, kitaran soitto ja tietysti maa-, meri-, ja radiopartio. Nuorisotiimissä tavoitteeni on edistää aktiivista ja mieluisaa nuorisotoimintaa nousujohteisesti kaikille, jotka ovat vähänkään kiinnostuneita. 

Vilma OH2VT

Olen 21-vuotias tuotantotalouden opiskelija, ja asun Lahdessa. Harrastan radioamatööritoiminnan lisäksi voimannostoa ja ruoanlaittoa. Parhaita asioita radioamatööriharrastuksessa on yhteisöllisyys ja OHFF-toiminta. Nuorisotiimin lisäksi olen IARU:n R1 Youth Working Groupin jäsen ja sen alaisen PR/Social media -tiimin tiiminvetäjä. Minulle on tärkeää, että kaikilla nuorilla radioamatööreillä on mahdollisuus osallistua toimintaamme ja se, että toimintaa järjestetään matallakynnyksellä.

Otava OH3OT

Olen 20-vuotias ensimmäisen vuoden kansainvälisten kauppatieteiden opiskelija Aalto Yliopistossa. Radioamatööritoiminnassa olen etenkin kiinnostunut DX-yhteyksien pitämisestä sekä muihin ihmisiin tutustumisesta. Toimin Nuorisotiimin lisäksi IARU:n R1 Youth Working Groupissa. Vapaa-ajastani suuri osa menee opiskelijayhdistys Probba Ry:n puheenjohtajan hommissa, jonka lisäksi pidän pianon soitosta ja kavereiden kanssa ajanvietosta.

Antti OH1YKS

Olen 23-vuotias radioamatööri Turusta. Työskentelen Puolustusvoimissa Aliupseerin virassa. Radioamatööriharrastuksen lisäksi harrastuksiin kuuluu perhokalastus, tietotekniikka ja ampumaurheilu. Nuorisotiimissä pääsen vaikuttamaan liittotasolla yhdessä muiden nuorten ihmisten parissa sekä kehittämään leiritoimintaa ja tapoja joilla saamme uusia nuoria harrastukseen. Radioharrasteeni kuuluu vahvasti kerhoilu ja SRA-vastuu, sekä HF/VHF/UHF wörkkiminen. Harrasteessa parasta on ihmiset, sillä tässä harrastuksessa tapaa usein ihmisiä joihin harvemmin tutustuisi ilman tälläistä yhteistä intressiä ”eetteriveljeys”.

Niko OH5CZ

Olen 22-vuotias, toista vuotta ammattikorkeakoulussa käyvä sähköinsinööriopiskelija. Radioamatööriharrastukseeni kuuluu nuorisotiimin lisäksi kontestien workkimista, mastokiipeilyä ja DXCC-maiden keräämistä. Kuulun OH5Z:n kontestiporukkaan. Radioamatööriharrastuksessa minua innostaa sen monipuolisuus, on mahdollisuus olla järjestämässä nuorille erilaisia tapahtumia, mahdollisuus workkia ja rakentaa asemaa. Muita vapaa-ajan viettoja minulla on luonnossa oleminen sekä kalastus.

Anu OH6ME

Olen Anu, 22-vuotias sosiaali- ja terveysalan opiskelija Turusta. Opiskeluiden ohella teen lähihoitajan keikkatöitä. Radioamatööritoiminnan lisäksi arkeeni mahtuu käsitöitä ja luovaa kirjoittamista. Tänä vuonna otan vastaan tiiminvetäjän valtikan sekä Youth Coordinatorin tehtävän. Kaikkea uutta ja jännittävää on siis tiedossa jatkoon. Tiiminvetäjän roolin lisäksi haluaisin edelleen mahdollisuuksien mukaan kirjoittaa tekstejä tapahtumista Radioamatööri -lehteen sekä Nuorisotiimin blogiin. Radioamatööritoiminnassa ehdottomasti parasta on yhteisöllisyys ja kansainvälisyys.Mikael OH3UAF

Olen 19-vuotias ammattikoulusta logistiikka-alalta valmistunut nuori, asun Akaassa Pirkanmaalla ja työskentelen linja-autonkuljettajana. Radioamatööri olen ollut nyt noin 5 vuotta ja Nuorisotiimissä vuodesta 2019 eteenpäin. Harrastuksessa innostaa nuorisotiimityön lisäksi tapahtumat, leirit ja muu yhteisöllisyys, kuten myös DX-yhteydet, kontestit ja peditiot. Vapaa-aikaa kuluu lisäksi muun muassa autojen ja muun teknisen harrastamisen parissa. Varusmiespalveluksen aloitan tammikuussa 2021.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media