Nuorisotiimin esittely

Nuorisotiimin esittely

Me nuorisotiimissä edistämme nuorten radioamatöörien harrastetta aktivoiden ja yhdistäen nuoria hamsseja, ja luoden mahdollisuuksia kohtaamisiin ja yhdessäoloon. Pyrimme toiminnallamme pitämään uusia sekä vanhoja nuoria mukana harrastuksen piireissä. Järjestämme nuorille erilaisia tapahtumia joiden organisoinnissa teemme arvokasta yhteistyötä muiden radioamatööriyhteisöjen kanssa. Samalla kehitämme nuorison kansainvälistä yhteistyötä myös YOTA-yhteisön ja etenkin Pohjoismaiden kanssa. Ylläpidämme nuorten keskusteluryhmää, nettisivuja sekä @YOTAFinland Instagramia.

Ville OH1UDC

Moro, mä oon 15 vuotias vasta radioamatööriuran alussa oleva poika Liedosta. Mut valittiin Nuorisotiimiin 2021 keväällä. Luvat sain 2019 alkukeväästä ja sitä ennen tullut paljon seurattua vierestä partion tapahtumissa. Kaikenlainen rakentelu ja workkiminen on mun lempi osa-alueita tässä harrastuksessa. Muita harrastuksia ovat suunnistus, kalastus, golf, kitaran soitto ja tietysti partio. Nuorisotiimissä haluan saada aikaan aktiivista nuorisotoimintaa Suomessa.

Vilma OH2VT

Olen 20 vuotias nuori Espoosta. Työskentelen SRAL:n toimistolla projektiassistenttina ja luistelukouluohjaana. Harrastan radioamatööritoiminnan lisäksi toiminnallistaharjoittelua ja ruoanlaittoa. Parhaita asioita radioamatööriharrastuksessa on yhteisöllisyys ja OHFF-toiminta. Nuorisotiimin lisäksi olen IARU:n R1 Youth Working Groupin jäsen.

Otava OH3OT

Olen 19-vuotias kauppatieteiden ylioppilas Nurmijärveltä. Tällä hetkellä suoritan varusmiespalvelusta Riihimäellä. Tulevana vuonna minut löytääkin bandeilla myös kutsuilla OI3AX ja OI3AY! Radioamatööritoiminnassa olen etenkin kiinnostunut DX-yhteyksien pitämisestä sekä muihin ihmisiin tutustumisesta. Toimin Nuorisotiimin lisäksi IARU:n YOTA-projektin Train The Trainer -koordinaattorina, radioamatööritoiminnan kansainvälisyys on siis lähellä sydäntäni!

Antti OH1YKS

Olen 23-vuotias radioamatööri Turusta. Työskentelen Puolustusvoimissa Aliupseerin virassa. Radioamatööriharrastuksen lisäksi harrastuksiin kuuluu perhokalastus, tietotekniikka ja ampumaurheilu. Nuorisotiimissä pääsen vaikuttamaan liittotasolla yhdessä muiden nuorten ihmisten parissa sekä kehittämään leiritoimintaa ja tapoja joilla saamme uusia nuoria harrastukseen. Radioharrasteeni kuuluu vahvasti kerhoilu ja SRA-vastuu, sekä HF/VHF/UHF wörkkiminen. Harrasteessa parasta on ihmiset, sillä tässä harrastuksessa tapaa usein ihmisiä joihin harvemmin tutustuisi ilman tälläistä yhteistä intressiä ”eetteriveljeys”.

Niko OH5CZ

Olen 21-vuotias,  ensimmäistä vuotta ammattikorkeakoulussa käyvä sähköinsinööriopiskelija.  Radioamatööriharrastukseeni kuuluu nuorisotiimin lisäksi kontestien workkimista, mastokiipeilyä  ja DXCC-maiden keräämistä. Kuulun OH5Z:n kontestiporukkaan. Radioamatööriharrastuksessa minua innostaa sen monipuolisuus, on mahdollisuus olla järjestämässä nuorille erilaisia tapahtumia, mahdollisuus workkia ja rakentaa asemaa. Muita vapaa-ajan viettoja minulla on luonnossa oleminen sekä kalastus.

Anu OH6ME

Olen 21-vuotias nuori Turusta. Kirjoitin ylioppilaaksi 2020 keväällä ja tällä hetkellä tavoittelen unelmieni koulupaikkaa. Radioamatööritutkinnon suoritin 13-vuotiaana vuonna 2014. Radioharrastuksen lisäksi pidän erityisen paljon luovasta työstä ja nyt lähiaikoina olen opiskellut paljon uutta sosiaalisesta mediasta. Minua kiinnostaa lehtijuttujen kirjoittaminen, kansainväliset leirit ja vaikutustyössä kehittyminen. Ehdottomasti parasta radioharrastuksessa on kansainvälisyys ja toivonkin kovasti, että pääsen sen parissa tekemään töitä Nuorisotiimissä.Mikael OH3UAF

Olen 19-vuotias ammattikoulusta logistiikka-alalta valmistunut nuori, asun Akaassa Pirkanmaalla ja työskentelen linja-autonkuljettajana. Radioamatööri olen ollut nyt noin 5 vuotta ja Nuorisotiimissä vuodesta 2019 eteenpäin. Harrastuksessa innostaa nuorisotiimityön lisäksi tapahtumat, leirit ja muu yhteisöllisyys, kuten myös DX-yhteydet, kontestit ja peditiot. Vapaa-aikaa kuluu lisäksi muun muassa autojen ja muun teknisen harrastamisen parissa. Varusmiespalveluksen aloitan tammikuussa 2021.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media