Nuorisotiimin esittely

Nuorisotiimin esittely

Me nuorisotiimissä edistämme nuorten radioamatöörien harrastetta aktivoiden ja yhdistäen nuoria hamsseja, ja luoden mahdollisuuksia kohtaamisiin ja yhdessäoloon. Pyrimme toiminnallamme pitämään uusia sekä vanhoja nuoria mukana harrastuksen piireissä. Järjestämme nuorille erilaisia tapahtumia joiden organisoinnissa teemme arvokasta yhteistyötä muiden radioamatööriyhteisöjen kanssa. Samalla kehitämme nuorison kansainvälistä yhteistyötä myös YOTA-yhteisön ja etenkin Pohjoismaiden kanssa. Ylläpidämme nuorten keskusteluryhmää, nettisivuja sekä @YOTAFinland Instagramia.

Moro, mä oon 15 vuotias vasta radioamatööriuran alussa oleva poika Liedosta. Mut valittiin Nuorisotiimiin 2021 keväällä. Luvat sain 2019 alkukeväästä ja sitä ennen tullut paljon seurattua vierestä partion tapahtumissa. Kaikenlainen rakentelu ja workkiminen on mun lempi osa-alueita tässä harrastuksessa. Muita harrastuksia ovat suunnistus, kalastus, golf, kitaran soitto ja tietysti partio. Nuorisotiimissä haluan saada aikaan aktiivista nuorisotoimintaa Suomessa.

Olen 20 vuotias nuori Espoosta. Työskentelen SRAL:n toimistolla projektiassistenttina ja luistelukouluohjaana. Harrastan radioamatööritoiminnan lisäksi toiminnallistaharjoittelua ja ruoanlaittoa. Parhaita asioita radioamatööriharrastuksessa on yhteisöllisyys ja OHFF-toiminta. Nuorisotiimin lisäksi olen IARU:n R1 Youth Working Groupin jäsen.

Olen 19-vuotias kauppatieteiden ylioppilas Nurmijärveltä. Tällä hetkellä suoritan varusmiespalvelusta Riihimäellä. Tulevana vuonna minut löytääkin bandeilla myös kutsuilla OI3AX ja OI3AY! Radioamatööritoiminnassa olen etenkin kiinnostunut DX-yhteyksien pitämisestä sekä muihin ihmisiin tutustumisesta. Toimin Nuorisotiimin lisäksi IARU:n YOTA-projektin Train The Trainer -koordinaattorina, radioamatööritoiminnan kansainvälisyys on siis lähellä sydäntäni!

Olen 19-vuotias ammattikoulusta logistiikka-alalta valmistunut nuori, asun Akaassa Pirkanmaalla ja työskentelen linja-autonkuljettajana. Radioamatööri olen ollut nyt noin 5 vuotta ja nuorisotiimissä vuodesta 2019 eteenpäin. Harrastuksessa innostaa nuorisotiimityön lisäksi tapahtumat, leirit ja muu yhteisöllisyys, kuten myös DX-yhteydet, kontestit ja peditiot. Vapaa-aikaa kuluu lisäksi muun muassa autojen ja muun teknisen harrastamisen parissa. Varusmiespalveluksen aloitan tammikuussa 2021.

Olen 20-vuotias,  ensimmäistä vuotta ammattikorkeakoulussa käyvä sähköinsinööriopiskelija.  Radioamatööriharrastukseeni kuuluu nuorisotiimin lisäksi kontestien workkimista, mastokiipeilyä  ja DXCC-maiden keräämistä. Kuulun OH5Z:n kontestiporukkaan. Radioamatööriharrastuksessa minua innostaa sen monipuolisuus, on mahdollisuus olla järjestämässä nuorille erilaisia tapahtumia, mahdollisuus workkia ja rakentaa asemaa. Muita vapaa-ajan viettoja minulla on luonnossa oleminen sekä kalastus.

Olen 20-vuotias sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriopiskelija. Omiin harrastuksiin kuuluu radioamatööritoiminnan lisäksi kaikenlainen luova työ piirtämisestä aina kirjan kirjoittamiseen asti. Minua kiinnostaa lehtijuttujen kirjoittaminen, kansainväliset leirit ja vaikutustyössä kehittyminen. Radioamatööriharrastuksessa ehdottomasti parasta on juurikin tuo kansainvälisyys ja toivonkin, että pääsen sen kanssa vielä tekemään töitä Nuorisotiimissä.Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media