Resultatet från FT8-deltävlingen är klart

Loggarna för den andra FT8-deltävlingen onsdagen den 14 februari har kontrollerats och resultaten beräknats. 29 loggar från tävlingen skickades för granskning, vilket är några färre än förra gången. Konditionerna var dock bättre än i januari, vilket märks tydligt i slutresultatet. Nästa deltävling är planerad till den 13 mars.

Du hittar de preliminära resultaten på Förbundets tävlingssidor. Anmärkningar och korrigeringsförfrågningar ska skickas till timo.oh5llr@nullgmail.com senast den 3 mars 2024. Därefter är resultatet slutgiltigt. Efter deadline kommer tävlingssidorna att uppdateras med FM-seriens nuläge och de resultat som nått Topp10-listan, vilket många uppnådde denna gång. Du kan också få information om icke-godkända kontakter i din logg från samma e-postadress.

73, HF:s tävlingsutskott

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media