FT8-osakilpailun tulokset valmistuneet

Viime viikon keskiviikkona 14.2. järjestetyn, vuoden toisen FT8-osakilpailun lokit on tarkastettu ja tulokset laskettu. Osakilpailusta lähetettiin tarkistettavaksi 29 lokia, mikä on muutama vähemmän kuin edellisellä kerralla. Kelit olivat kuitenkin paremmat kuin tammikuussa, mikä näkyy lopputuloksissa selvästi. Seuraava osakilpailu on vuorossa 13.3.

Alustavat tulokset löydät Liiton kilpailusivuilta. Huomautukset ja korjauspyynnöt tulee lähettää 3.3.2024 mennessä osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset. Määräajan jälkeen kilpailusivuille päivitetään ajankohtainen SM-sarjan tilanne ja Top10-listaukseen yltäneet tulokset, joita syntyikin tällä kerralla runsaasti. Tiedot oman lokin hylätyistä kusoista saa myös pyytämällä samasta sähköpostiosoitteesta.

73, HF-kilpailutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media