Beställ nu förbundets nyhetsbrev

Förbundets nyhetsbrev tar ca en gång i månaden upp aktuella saker om förbundet och amatörradioverksamheten. Du får brevet direkt till din e-post. Det första nyhetsbrevet utges inom kort, så kom med från början! Nyhetsbrevet är ämnat för alla radioamatörer och radiointresserade.

Beställ nyhetsbrevet

Du kan läsa tidigare nyhetsbrev i Nyhetsbrevsarkivet.

Hur skiljer sig nyhetsbrevet från bulletinen?

Kanslibulletinen är med avsikt en kort och koncis informationskanal om SRAL-ärenden. Tanken med nyhetsbrevet däremot är att samla ihop frågor och händelser kring amatörradioverksamheten och bättre kunna presentera aktuella och kommande händelser och ge en bakgrund till det som är på gång. I nyhetbrevet kommer också de olika verksamhetsområdena och utskotten att berätta om sina planer. Du får en bredare inblick i vad som händer på olika håll inom förbundet.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media