Tilaa nyt liiton uutiskirje

Liiton Uutiskirje tarjoaa noin kerran kuussa Liiton ja radioamatööriharrastuksen ajankohtaisia asioita ja kuulumisia suoraan omaan sähköpostilaatikkoon toimitettuna. Ensimmäinen uutiskirje julkaistaan pian, joten toimithan nopeasti. Uutiskirje on kaikille harrastajille ja harrastuksesta kiinnostuneille.

Voit lukea aiemmin julkaistuja uutiskirjeitä Uutiskirjeiden arkistosta.

Kuinka Uutiskirje eroaa bulletiinista?

Bulletiini eli toimiston tiedote on tarkoituksella lyhyt ja tiivis SRAL:n asioiden tiedotuskanava, jossa keskitytään Liiton tärkeimmistä asioista tiedottamiseen. Uutiskirjeen tarkoitus taas on koota radioamatööritoimintaan liittyviä asioita laajemmin yhteen tuoden paremmin esiin ajankohtaisia ja tulevia tapahtumia ja tarjota taustaa ajankohtaisille asioille. Uutiskirjeessä voit myös odottaa kuulevasi laajemmin Liiton eri toimintasektoreiden ja toimikuntien ääniä ja suunnitelmia tulevasta, ja näin pysyt kokonaisuutena paremmin selvillä siitä, mitä Liiton eri sektoreilla tapahtuu.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media