Ladda gratis ner Radioamatööri-tidningen 1/2023 (temanummer för nybörjare)

Radioamatööri 01/2023 kansikuva

Nybörjartemanumret av Radioamatööri-tidningen 1/2023 finns att ladda ner gratis.

Ladda ner tidningen som PDF-fil här!

Radioamatööri-tidningen är Finlands Radioamatörförbund rf:s medlemstidning, som skickas till alla medlemmar (exklusive familjemedlemmar). Tidningen kan även beställas separat. Under 2023 utkommer 6 nummer av tidningen.

Tidningen Radioamatööri erbjuder intressant läsning för både nybörjare och erfarna radioamatörer. Tidningen syftar till att presentera de olika aspekterna av amatörradiohobbyn med särskilda spalter för till exempel elementärklassen, DX-nyheter och tävlingar. Dessutom publicerar tidningen tekniska artiklar som varierar stort vad gäller ämne och svårighetsgrad. Tidningen ger också ut bl.a. reseskildringar och historiska översikter relaterade till amatörradioaktiviteter.

Tidningen är tillgänglig för synskadade genom De synskadades förbund.

Prenumerera på Radioamatööri-tidningen eller bli medlem!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media