DMR-webinar 30.5 kl. 18.00 (på finska)

DMR eller Digital Mobile Radio har blivit vardag för många radioamatörer. DMR gör det möjligt att hålla kontakter med andra amatörer också när det inte är möjligt att resa HF-antenner. Man kan prata med de lokala amatörerna eller runt om i landet och till och med utomlands. Det är också behändigt att ta med DMR-radion på utlandsresan och hålla kontakter med amatörerna i hemlandet. Det har blivit lättare att ta DMR-apparaterna i bruk och nya repeaterstationer grundas hela tiden. Och ifall det inte finns en repeater i närheten kan man använda DMR via en egen hotspot.

Om du alltid har velat veta vad DMR är, varför man använder den och hur man kommer med lönar det sig att delta i webbseminariet och lyssna då en av Finlands pionjärer Veijo, OH4VA, går igenom DMR-radio, användningen av nätverket och programmeringen av radion.

DMR-webbseminariet anordnas söndag 30.5 kl.18.00.  Du kan anmäla dig via denna länk.  Anvisningar för deltagandet sänds med bekräftelsemeddelandet. OBS! Av tekniska skäl är deltagarantalet högst 100 personer, så vi rekommenderar att du anmäler dig i tid.

Webinariet anordnas av SRAL:s marknadsföringsteam. Tilläggsinformation på markkinointi@nullsral.fi.

Välkommen med!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media