DMR-webinaari 30.5. klo. 18.00

Liiton webinaarit jatkuvat DMR-teemalla 30.5.

DMR eli Digital Mobile Radio on tullut osaksi monen amatöörin välineistöä. Se mahdollistaa kätevästi yhteydet amatööreihin silloinkin, kun mahdollisuutta HF-antenneihin ei ole, mutta hameja halutaan tavoittaa paikallisesti, Suomen sisältä tai jopa ympäri maailmaa. Onpa DMR-radio kätevä ottaa myös ulkomaan reissuille ja pitää sieltä kusoja Suomessa olevien hamien kanssa. DMR-radiot ovat tulleet myös helpommiksi ottaa käyttöön, tukiasemia tulee jatkuvasti lisää ja vailla riittävän lähellä olevaa tukiasemaakin voidaan DMR-käyttöön päästä hotspotien avulla.

Jos olet aina halunnut tietää, mikä se DMR on, miksi sitä käytetään ja miten siihen pääsee mukaan, tule webinaariin kuuntelemaan, kun yksi DMR-toiminnan Suomen pioneereistä, Veijo OH4VA, käy läpi DMR-radion ja verkon käyttöä sekä radion ohjelmointia.

DMR-webinaari järjestetään sunnuntaina 30.5. klo.18.00.  Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan webinaariin. Osallistumisohjeet tulevat vahvistusviestin mukana. HUOM. Osallistujamäärä on teknisistä syistä rajoitettu 100 henkilöön, joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa.

Tapahtuman järjestää Liiton markkinointitiimi. Lisätietoja markkinointi@nullsral.fi.

Tervetuloa mukaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media