Resultaten i FT8-tävlingen 5.10.2022

I höstens andra FT8-testtävling deltog åter tiotals OH-stationer av vilka knappt 30 skickade sin logg. I den allmänna klassen segrade igen Saku OH1KH, i elementärklassen Markku OH2BXT och i QRP-kategorin Jukka OH4MFA. Först i Single bandkategorin var Erkki OH6AH (OH6NMY) och Ari OH5FI.

Utgående från testtävlingarna kan vi redan säga att det blir en fortsättning på FT-tävlingarna på nästa års sida. Vi önskar nu få feedback om höstens testtävlingar. Tidpunkterna, tävlingarnas längd, band, moder (FT8 eller även FT4) och all övrig feedback är välkommen. Skicka dina idéer till tävlingsutskottet på adressen radiosport@nullsral.fi.

Alla tävlingsresultat hittas via länken nedan.

FT8-kilpailun_5.10.2022_tulokset

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media