Ny Jaktmästartävling i samband med IARU-contesten

Förbundets HQ-stationer förbereder sig inför HF-mästerskapstävlingarna som hålls den 8-9 juli. Även detta år arrangeras en bitävling för OH-stationer. Alla andra OH-stationer utom de stationer som ingår i operationen OH2HQ kan delta i denna tävling. Vinnaren blir den station som först hållit kontakt med OH2HQ på alla band och moder. Inga loggar behöver skickas. Resultatet fås från OH2HQ loggen. I samband med detta arrangeras i traditionell andra en OH-mottagning under tävlingen, lördagen den 8 juli efter bulletinen. Mer information närmare tävlingstidpunkten.

På de lägre banden är staionerna i gång efter bulletinen så länge OH-stationer finns. Frekvenser på CW 1820, 3520, 7020 och på SSB 1849, 3749, 7149 kHz.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media