Radioamatööri nr 4/23 postas den 5 september

Radioamatööri nummer 4/2023 publiceras den 5 september. online och via post till prenumeranter. Tidningen innehåller information om bland annat kommande val, möteskallelse till vårmötet och historier från sommarlägret, OHFF-aktiviteter, tävlingar och teknik.

Det går att läsa tidningen på SRAL:s medlemssidor utöver den traditionella tryckta tidningen. Om du vill byta helt till en digital tidning, kontakta toimisto@nullsral.fi.

Deadline för material till Radioamatööri nr 5/2023 närmar sig. Om du vill skicka in material till tidningen, kom ihåg att kontakta kansliet via mejl senast den 13 september. RA-tidningens adress är ra-lehti@nullsral.fi. Bekanta dig med tidningen närmare på SRAL:s hemsida.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media