OH FT8 FM-serien halvvägs

Förra veckans onsdag, den 8 maj, avverkades den femte deltävlingen i OH FT8 FM-serien. Resultaten och nuläget för FM-serien finns på förbundets tävlingssidor. Konditionerna var inte de bästa, varför endast två nya resultat nådde TOP10-listan över OH-rekord. Deltävlingen fick en överraskande vinnare och kampen om topplaceringarna i både allmän- och grundklassen har blivit jämnare. FT8-serien tar nu ett sommaruppehåll och återkommer den andra onsdagen i augusti, dvs. 14 augusti 2024.

Eventuella anmärkningar och korrigeringsförfrågningar angående resultaten ska skickas senast den 2 juni 2024 till adressen timo.oh5llr@nullgmail.com. Därefter är resultatet slutgiltigt. Du kan också få information om icke-godkända QSOn i din logg genom att kontakta samma e-postadress.

HF-tävlingsutskottet

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media