OH FT8 SM-sarja puolivälissä

Viime viikon keskiviikkona 8.5. kisattiin OH FT8 SM-sarjan viides osakilpailu. Tulokset ja ajankohtainen SM-sarjan tilanne löytyvät liiton kilpailusivuilta. Kisan kelit eivät olleet parhaimmillaan, minkä vuoksi OH-ennätysten TOP10-listalle ylsi vain kaksi uutta tulosta. Kisassa nähtiin yllätysvoittajia ja sekä yleis- että perusluokan kamppailu kärkisijoista on tullut tasaisemmaksi. FT8-sarja jää nyt kesätauolle ja palaa takaisin elokuun toisena keskiviikkona 14.8.2024.

Mahdolliset huomautukset ja korjauspyynnöt tuloksista tulee lähettää 2.6.2024 mennessä osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Sen jälkeen tulokset ovat lopulliset. Tiedot oman lokin hylätyistä kusoista saa myös pyytämällä samasta sähköpostiosoitteesta.

HF-kilpailutoimikunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media