Välkommen till 100-års jubileumshaminariet 4.12 med början kl. 14
Platsen är Börshuset, Fabiansgatan 14, Helsingfors
Program
Välkomstdrink
Festföredrag, Förbundets hedersmedlem Peter Tigerstedt, OH5NQ/OH2BM
Julbuffé
Fri samvaro och eventuella andra programnummer
Evenemanget slutar senast kl. 19
Restaurang Börsens julbuffé kostar 39 euro.
Betalning på festplatsen till restaurangen med kort eller kontant. Drycker debiteras skilt.
Anmälan
Bindande anmälan senast fredag 19.11 med webblanketten eller per telefon (09) 562 5973.
JOULUBUFFET
Hinta 39 euroa
maksetaan juhlapaikalla ravintoloitsijalle kortilla tai käteisellä.
Juomat veloitetaan erikseen.
MENU
Alkuruoat
Mätimoussea, pikkelöityä punasipulia L,G
Pörssitalon glögisilliä M,G
Dijonsilakkaa L,G
Sitruunasilakkaa M,G
Purjosilakkaa L,G
Pippuroitu lohitartar, pippuri -crème fraîchea L,G
Tillikatkarapuja L,G
Omenahyytelöityä linnunmaksapateeta, viikunahilloketta L,G
Kananpoikaballontine ja kantarellia sekä lehtipersiljakastiketta L,G
Paahtopaistia ja piparjuurikastiketta L,G
Joulumakkarat ja Pörssin sinappia L,G
Sienisalaattia L,G
Waldorfinsalaattia Pörssin tapaan (M/G)
Rosmariinipunajuuria G,V
Pikkelöityjä kasviksia M,G
Salaatteja ja samppanjavinaigrettea G,V
Keitettyä perunaa L,G
Leipävalikoima ja voita L
Pääruoka
Paahdettua karitsanpaahtopaistia ja katajanmarjakastiketta L,G
Talvijuureksia L,G
Kasvispääruoka pöytään tarjoiltuna
Jouluinen juures- ja kasvisragu sekä sahramiriisiä
Directors’ Institute Finland 29.9.2021
Jälkiruoat
Mustikkainen jouluhalko L
Suklaamoussea L,G
Tähtianiksella maustettuja hedelmiä G,V
Portviiniluumuja ja vaniljavaahtoa L,G
Marmeladeja (M/G)
Juustoja (VL/G) ja pähkinähilloketta (M/G)
Kuminanäkkileipää (M, G)