Anmäl dig till 100-års jubileumshaminariet 4.12

Pörssitalo

Välkommen till 100-års jubileumshaminariet 4.12 med början kl. 14

Platsen är Börshuset, Fabiansgatan 14, Helsingfors

Program

Välkomstdrink

Festföredrag, Förbundets hedersmedlem Peter Tigerstedt, OH5NQ/OH2BM

Julbuffé

Fri samvaro och eventuella andra programnummer

Evenemanget slutar senast kl. 19

Restaurang Börsens julbuffé kostar 39 euro.

Betalning på festplatsen till restaurangen med kort eller kontant. Drycker debiteras skilt.

Anmälan

Bindande anmälan senast fredag 19.11 med  webblanketten eller per telefon (09) 562 5973.

Anmälan

JOULUBUFFET 

Hinta 39 euroa

maksetaan juhlapaikalla ravintoloitsijalle kortilla tai käteisellä.

Juomat veloitetaan erikseen.

MENU

Alkuruoat

Mätimoussea, pikkelöityä punasipulia L,G

Pörssitalon glögisilliä M,G

Dijonsilakkaa L,G

Sitruunasilakkaa M,G

Purjosilakkaa L,G

Pippuroitu lohitartar, pippuri -crème fraîchea L,G

Tillikatkarapuja L,G

Omenahyytelöityä linnunmaksapateeta, viikunahilloketta L,G

Kananpoikaballontine ja kantarellia sekä lehtipersiljakastiketta L,G

Paahtopaistia ja piparjuurikastiketta L,G

Joulumakkarat ja Pörssin sinappia L,G

Sienisalaattia L,G

Waldorfinsalaattia Pörssin tapaan (M/G)

Rosmariinipunajuuria G,V

Pikkelöityjä kasviksia M,G

Salaatteja ja samppanjavinaigrettea G,V

Keitettyä perunaa L,G

Leipävalikoima ja voita L

Pääruoka

Paahdettua karitsanpaahtopaistia ja katajanmarjakastiketta L,G

Talvijuureksia L,G

Kasvispääruoka pöytään tarjoiltuna

Jouluinen juures- ja kasvisragu sekä sahramiriisiä

Directors’ Institute Finland 29.9.2021

Jälkiruoat

Mustikkainen jouluhalko L

Suklaamoussea L,G

Tähtianiksella maustettuja hedelmiä G,V

Portviiniluumuja ja vaniljavaahtoa L,G

Marmeladeja (M/G)

Juustoja (VL/G) ja pähkinähilloketta (M/G)

Kuminanäkkileipää (M, G)

Anmälan

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media