Anmälan till sommarlägret har öppnats

SRAL:s 101-års sommarläger kommer att hållas den 14-17 juli 2022 på Eerikkilä Sport & Resort i Tammela. Arrangör är Riihimäen Kolmoset, OH3AD.

Lägret öppnar på torsdag kl 12:00 och avslutas på söndag. Programmet kommer att innehålla intressanta presentationer, forum, loppmarknad och valfria ham-aktiviteter tillsammans med vänner.

Information om Eerikkilä idrottsinstituts omfattande inkvarterings- och restaurangtjänster samt idrottsmöjligheter finns på www.eerikkila.fi. Det finns olika nivåer av hotellrum, lägenheter för grupper och stugor. Det finns rikligt med inkvarteringsutrymmen. Dessutom finns det begränsad tillgång på elektrifierade husbilsplatser. Icke-elektrifierade platser finns även. Det är också möjligt att tälta.

Eerikkilä erbjuder kompletta restaurang- och kafétjänster. Dessutom kommer bastu och grillmöjligheter att finnas nära Ruostejärvis strand. Prisinformation visas på anmälningsformuläret.

Välkommen att njuta tillsamman med andra radioamatörer. Nu är det dags att slå till när SRAL:s 101-års jubileumsläger och två uteblivna sommarläger hålls samtidigt.

Intressen angående hållande av presentationer, reservationer av bord för kommersiella aktiviteter och andra förfrågningar angående själva lägret kan riktas till OH3AD@nulloutlook.com.

Med vänliga sommarlägerhälsningar: styrelsen för OH3AD

Anmälan

Anmälan är öppen på eerikkila.fi/ilmoittautuminen-sral-kesatapahtuma/ På sidan kan man meddela dagligt deltagande i lägret och reservera inkvartering i Eerikkilä samt göra andra servicereservationer. Anmälan till lägret är önskvärt eftersom det underlättar de praktiska arrangemangen för lägret. Självklart kan du komma till lägret också utan att anmäla dig.

Anmälan till Finlands Radioamatörförbunds sommarevenemang 14-17 juli 2022

Lägeravgifter

  • Lägeravgift 30 €/person. Familjer 50 €. Barn och unga under 18 år gratis.
  • Elplats för husbil, 30 € /dygn, utan el 20 € /dygn.
  • Tältplats 10 € under hela lägret. Stort tält (lagtält och liknande) 20 € /dygn.

Lägeravgiften betalas vid anmälningsplatsen vid lägrets start (kontant eller kortbetalning).

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä erbjuder en festlig miljö för sommarlägret samt goda möjligheter till motion och vandring i närområdena. Läs mer på eerikkila.fi

Urheilopistontie 138
31370 Eerikkilä (Tammela)
tfn 0201 108 234

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media