Ilmoittautuminen kesäleirille avattu

SRAL 101v kesäleiri järjestetään 14.-17.7.2022 Eerikkilän Sport&Resort:ssa Tammelassa. Järjestäjänä toimii Riihimäen Kolmoset, OH3AD.

Leiri avataan torstaina kello 12:00 ja päättyy sunnuntaina. Ohjelma tulee sisältämään kiinnostavia esitelmiä, foorumeita, kirpputorin ja vapaavalintaista hami-toimintaa ystävien parissa.

Tietoja Eerikkilän urheiluopiston kattavista majoitus- ja ravintolapalveluista sekä liikunta mahdollisuuksista on saatavilla osoitteessa www.eerikkila.fi. Tarjolla on eri tasoisia hotellihuoneita, huoneistoja ryhmille ja huviloita. Majoitustilaa on paljon tarjolla halukkaille. Lisäksi on varattavissa sähköistettyjä asuntoautopaikkoja rajoitetusti. Sähköistämättömiä paikkoja karavaanareille on tarjolla. Telttailuun on mahdollisuus.

Eerikkilä tarjoaa täydet ruokaravintola- ja kahvilapalvelut. Lisäksi tulee käyttöön sauna- ja grillimahdollisuudet Ruostejärven rannan tuntumassa. Hintatiedot ovat näkyvillä ilmoittautumis-lomakkeessa.

Tervetuloa viihtymään hami-kansan pariin. Nyt kaikki liikkeelle, kun pidetään SRAL:n 101v juhlaleiriä ja kolmet kesäleirit samalla kertaa

Halukkuuksista esitelmän pitämiseen, kaupallisten esittelypaikkojen varauksiin sekä muita tiedusteluja itse leiriä koskien voi lähettää osoitteeseen OH3AD@nulloutlook.com.

Kesäleiriterveisin OH3AD hallitus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avattu osoitteeseen eerikkila.fi/ilmoittautuminen-sral-kesatapahtuma/ Sivulla ilmoitetaan päiväkohtaisesti leirille osallistuminen ja tehdään halutut Eerikkilän majoitus- ja muut palveluvaraukset. Leirille ilmoittautuminen on toivottavaa, koska ilmoittautuminen helpottaa leirin käytännön järjestelyjä. Leirille saa toki tulla ilman ilmoittautumistakin.

https://eerikkila.fi/ilmoittautuminen-sral-kesatapahtuma/

Leirimaksut

  • Leirimaksu 30 €/henkilö. Perheet 50 €. Alle 18- vuotiaat ilmaiseksi.
  • Asuntoauton sähköpaikka, 30€/vrk, ilman sähköä 20€/vrk.
  • Telttapaikka 10€ leirin ajalta. Iso teltta (joukkueteltta vast.) 20€/vrk.

Leirimaksut maksetaan ilmoittautumispisteessä leirin alkaessa (käteinen tai korttimaksu).

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä tarjoaa loistavat ja juhlalliset puitteet kesäleirille, sekä hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja retkeilyyn lähialueilla. Tutustu lisää osoitteessa eerikkila.fi

Urheiluopistontie 138
31370 Eerikkilä (Tammela)
0201 108 234

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media