Kallelse till OT-träff på sommarlägret

SRAL inbjuder alla som varit medlemmar i förbundet under minst 50 år till OT-träffen på sommarlägret. Träffen anordnas torsdagen den 14 juli kl. 14 i sporthallen vid Eerikkilä Sport & Outdoor Resort.

Det är fråga om ett coctail-tillfälle under fria former där samvaro och samtal med vänner och bekanta är i huvudrollen. Tillfället är avgiftsfritt.

Klockan 17 börjar i samma utrymmen Martti Susitaipales OH4FSL föredrag ”Högkvarterets kommunikationsnätverk under Finlands krig” Deltagarna i OT-träffen kan, om de vill, stanna kvar och lyssna på föredraget.

På programmet bland annat: kaffe och jordgubbstårta, ihågkomster, roliga sammanträffanden under åren, frågesport, sång och lätt program

Anmälan senast 17.6 kan göras via anmälningslänken nedan eller till förbundets kansli (09) 562 5973. Inbjudan är personlig. Meddela ev. specialdiet och ifall en personlig assistent deltar. Anmälan är mycket viktig pga. arrangemangen för träffen.

Av dem som dletar i OT-träffen debiteras inte lägeravgift. Namnen på dem som anmält sig till OT-träffen finns vid anmälningspunkten.

Adressen till Eerikkilä idrottsinstitut är Urheiluopistontie 138, 31370 EERIKKILÄ (Tammela)

Varmt välkommen!

Anmälningsblankett

Tilläggsinformation om sommarlägret på https://www.sral.fi/2022/04/11/juhlakesaleirin-ohjelma/

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media