Kom och kör YOTA-contest till OH1AA-klubben den 22 april

Är du intresserad av att delta i YOTA-contest från Turun Radioamatöörit (Åbo Radioamatörer) OH1AA-klubben den 22 april? Tävlingen börjar kl 11:00 finsk tid och slutar kl 23:00 på kvällen. Du kan komma för att köra tävlingen omedelbart klockan 11 eller enligt ditt eget schema. Tanken är att hålla deltagandet i tävlingen som ett lågtröskelevenemang.

Evenemanget är avsett för unga radioamatörer och deltagande sker på egen bekostnad. För att delta i evenemanget behöver du alltså en biljett till Åbo och lite matpengar. Du kan ta dig till klubben från centrum med buss eller enligt överenskommelse med samåkning. Du kan bo på klubben med egen sovsäck och liggunderlag. Klubben har även en bastu som värms upp under evenemanget.

Anmäl dig på denna länk:

Registrering

Evenemanget kommer att anordnas om det finns minst 4 anmälda. Sista anmälningsdag är den 9 april.

Om du har frågor, skicka ett meddelande till nuoriso@nullsral.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media