Tule operoimaan YOTA-kontestia OH1AA-kerholle 22.4.

Onko sinulla kiinnostusta tulla operoimaan YOTA-kontestia Turun Radioamatöörien OH1AA kerholle 22.4.? Kontesti alkaa Suomen aikaa kello 11.00 ja päättyy illalla kello 23.00. Voit saapua operoimaan kontestia heti kello 11 tai oman aikataulusi mukaan. Ideana on pitää kontestiin osallistuminen matalan kynnyksen tapahtumana.

Tapahtuma on tarkoitettu nuorille radioamatööreille ja osallistuminen on omakustanteinen. Osallistuaksesi tapahtumaan tarvitset siis matkalipun Turkuun sekä hieman ruokarahaa. Kerholle pääset keskustasta linja-autolla tai erikseen sovittaessa kimppakyydillä. Kerholla voi majoittautua omalla makuupussilla sekä makuualustalla. Kerholla on myös sauna joka lämmitetään tapahtuman aikana.

Ilmoittaudu tästä linkistä:

Tapahtuma järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään 4 kpl. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.4.2023

Jos sinulla herää kysyttävää aiheesta laita viesti nuoriso@nullsral.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media