SRAL:s styrelseprotokoll från sommaren 2023 kan laddas ner

Protokoll 5, 6 och 7/2023 finns i arkivet på medlemssidorna https://members.sral.fi/ (Arkisto > Yhdistysdokumentit). Arkivet innehåller även elektroniska versioner av tidningen Radioamatööri och de andra nordiska radioamatörföreningarnas tidningar.

SRAL-styrelsens protokoll är tillgängliga för SRAL:s medlemmar när de har justerats. Vi siktar på att publicera protokollen inom ca 2 veckor efter styrelsemötena. Även protokoll från medlemsmöten (d.v.s. vår- och höstmöten) publiceras efter justeringen.

För att ladda ner behöver du en giltig e-postadress som du har tillställt Finlands Radioamatörförbunds kansli. Du kan meddela förbundets kansli genom att skicka ett mejl till toimisto@nullsral.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media