Checklista för OH-tävlingarna för slutet av året

Pokaaleja ja mitaleita

OH FM-serien närmar sig sitt slutliga klimax. Lördagen den 4 november ordnas den näst sista OH-tävlingen i FM-serien, dvs.Viitosten Syysotelu. Tävlingsinbjudan hittar du på Förbundets tävlingssidor. Särskilt ungdomar bör nu delta i tävlingen, eftersom en Yaesu FRG-7000 trafikmottagare kommer att utlottas bland deltagarna under 29 år, om minst 5 ungdomar deltar i tävlingen.

Den sjätte och sista tävlingen i FT8-serien hålls nästa veckas onsdag den 8 november. från 18:00 till 19:00 finsk tid. Det är hård konkurrens om troféerna i många klasser och det sista racet kommer att visa vem priserna går till.

Årets sista OH-tävling, det vill säga jultävlingen, äger rum på Annandagen den 26 december. Dess inbjudan och regler kommer att finnas på förbundets tävlingssidor inom de närmaste veckorna.

HF:s tävlingskommittén har fått klar 2024 års FM-serieprogram och gjort ändringar i både den traditionella FM-serien och FT8-serien. Reglerna håller fortfarande på att färdigställas och kommer att publiceras under november på Förbundets hemsida och i Radioamatööri nr 6/2024.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media