OH-kilpailijan loppuvuoden muistilista

Pokaaleja ja mitaleita

OH SM-sarjat lähenevät loppuhuipennustaan. Lauantaina 4.11. järjestetään toiseksi viimeinen SM-sarjaan kuuluva OH-kilpailu, Viitosten Syysottelu. Löydät kilpailukutsun Liiton kilpailusivuilta. Erityisesti nuorison kannattaa nyt osallistua kisaan, koska alle 29v-ikäisten osallistujien kesken arvotaan Yaesun FRG-7000 liikennevastaanotin, mikäli vähintään 5 nuorta osallistuu kilpailuun.

FT8-sarjan kuudes ja viimeinen osakilpailu on vuorossa ensi viikon keskiviikkona 8.11. klo 18:00 – 19:00 SA. Monessa luokassa on tiukka kilpailu pokaaleista ja tämä viimeinen kisa näyttää kenelle palkinnot menevät.

Vuoden viimeinen OH-kilpailu eli Joulukilpailu käydään tapaninpäivänä 26.12. Sen kutsu ja säännöt tulevat Liiton kilpailusivuille lähiviikkoina.

HF-kilpailutoimikunta on saanut valmiiksi vuoden 2024 SM-sarjan ohjelman ja tehnyt muutoksia sekä perinteiseen SM-sarjaan että FT8-sarjaan. Sääntöjä vielä viimeistellään ja ne tullaan julkaisemaan marraskuun aikana Liiton nettisivuilla sekä Radioamatöörilehdessä 6/2024.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media