Nuorison Workkimisviikonloppu Mustilassa 8-10.12.

Liiton nuorisotiimi järjestää nuorten radioamatöörien viikonloppuleirin Mustilan OH5Z kilpailuasemalla 8.-10.12.2023

Tule tapaamaan muita radionuoria, sekä tekemään uusia tuttavuuksia workkimisentäyteisen viikonlopun merkeissä! Workkimisviikonlopun ohjelma sisältää Workkimisen lisäksi saunomista, rentoa yhdessäoloa, ja muuta leiripaikalle selviävää ohjelmaa. Leirin operointimahdollisuudet tarjoaa Mustilan huippuluokan kontestiasema OH5Z, jolta yhteys onnistuu lähes minne vaan!

Viikonlopun aikana käytetää nuorison omaa OH2YOTA-kutsua, joka on maailmallakin tunnettu suomalaisten nuorten käyttämänä kutsuna, joten pileupit ovat taattuja! Joulukuun aikana radioaaltoja ruuhkauttavat useat kymmenet YOTA-loppuiset kutsut, joita voit operoida myös kotiasemaltasi. Aikaisemmilta kerroilla workkimisviikonlopusta on pidetty tuhansia yhteyksiä ympäri maapalloa levittäen nuorten ääntä radioaalloilla!

Paikan päällä on täysihoito ruokien osalta ja sisämajoitus on saatavilla kaikille halukkaille. Ensisijaisesti leiri on suunnattu 15-28-vuotiaille SRAL:n nuorisojäsenille, mutta mikäli tilaa on, niin muutkin pääsevät mukaan.

Leirin hinta on 30€. Ilmoittautuminen on auki 24.11. asti.

Ilmoittaudu nyt! https://forms.gle/AHDkk9ZMas6qt8X36

Lisätietoja leiristä lähetetään ilmoittautujille noin 2 viikkoa ennen leiriä. 

Tervetuloa!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media