PäijätHami-leirin leiriraportti julkaistu

SRAL:n PäijätHami-kesäleiri pidettiin Vierumäellä viime heinäkuussa. Leirillä kävi 837 vierailijaa. Tapahtuman järjesti Lahden Radioamatöörikerho ry., OH3AC.

PäijätHami-kesäleirin järjestelyistä, ohjelmasta ja tunnelmista kertovat sivut ovat nyt valmistuneet. Sivut sisältävät lähes 300 kuvaa, esitelmää ja tallennetta. Useimmista leirillä pidetyistä esityksistä löytyy sivulta esitysmateriaali, monesta myös kuva- tai äänitallenne.

Raportti on jaettu neljään osaan: järjestelyt, ohjelma ja esitelmät, tunnelmakuvia leiriltä ja osanottajien antamia kommentteja. Jokaisen osan alusta voi helposti hypätä kolmelle muulle sivulle.

Sivut löytyvät Lahden Radioamatöörikerho ry:n kotisivulta.

Lahden Radioamatöörikerho ry, OH3AC; toivoo, että he, jotka eivät leirille päässeet, voivat tätä kautta päästä edes osin mukaan tunnelmaan. Samalla OH3AC kiittää leirille osallistuneita, sitä tukeneita ja Suomen Radioamatööriliittoa hyvästä yhteistyöstä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media