PäijätHami sommarlägrets lägerrapport har publicerats

SRAL:s sommarläger PäijätHami hölls i Vierumäki i juli förra året. 837 personer besökte lägret. Evenemanget arrangerades av Lahden Radioamatöörekerho ry., OH3AC.

Sidorna om arrangemang, program och atmosfär på PäijätHami sommarlägret är nu färdiga. Sidorna innehåller nästan 300 bilder, presentationer och inspelningar. För de flesta föreställningar som hålls på lägret kan du hitta presentationsmaterial på sidan, många har även video- eller ljudinspelningar.

Rapporten är uppdelad i fyra delar: arrangemang, program och presentationer, stämningsbilder från lägret och kommentarer från deltagarna. Från början av varje avsnitt kan du enkelt hoppa till de andra tre sidorna.

Sidorna finns på Lahden Radioamatöökerho rys hemsida.

Lahden Radioamatöörerho ry, OH3AC hoppas att de som inte deltog i lägret åtminstone delvis ska kunna ta del av atmosfären. Samtidigt tackar OH3AC de som deltog i lägret, som stöttade det, och Finlands Radioamatörförbund för det goda samarbetet.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media