Guide om buskoperationer (WWFF) har publicerats

En ny ”OHFF nybörjarguide” har publicerats på OHFF:s hemsida. Den guidar dig in i buskoperationernas värld från grunden. Den rikt illustrerade guiden finns att läsa på hemsidan eller alternativt laddas ner i PDF-format med cirka 50 sidor.

I guiden får du först lära känna OHFF-gemenskapen och OHFF-objekt, sedan jaga och aktivera buskar och använda webbplatsen wwff.co med statistik och awardansökningar. Slutligen finns det en lista över användbara länkar och en ordlista om ämnet.

Till exempel berättar guiden för buskjagaren som sitter vid sin hemstation vad buskarna är, var man kan hitta buskstationerna och vilken typ av award som finns att få.

För radioamatören på väg ut i naturen berättar den i detalj vilken typ av utrustning som behövs i busken, hur man hittar rätt buske med hjälp av karttjänster och hur aktiveringen genomförs i praktiken.

Givande lässtunder!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media