Puskaworkinnan opas julkaistu

OHFF-kotisivulla on julkaistu uusi ”OHFF-aloittelijan opas”, joka johdattaa puskaworkinnan maailmaan kädestä kiinni pitäen. Runsaasti kuvitettua opasta voi lukea nettisivulla tai vaihtoehtoisesti sen voi ladata PDF-muodossa noin 50-sivuisena.

Oppaassa tutustutaan ensin OHFF-yhteisöön ja OHFF-kohteisiin, sen jälkeen puskien jahtaamiseen ja aktivoimiseen sekä wwff.co-sivuston käyttöön tilastoineen ja awardihakemuksineen. Lopuksi on vielä tarjolla hyödyllisiä linkkejä sekä puska-aiheinen sanasto.

Kotiasemallaan istuvalle puskajahtaajalle opas esimerkiksi kertoo, mitä puskat ovat, mistä puska-asemat löytää ja millaisia awardeja niiden workkimisesta on saatavilla.

Luontoon suuntaavalle radioamatöörille se puolestaan kertoo yksityiskohtaisesti, millaista kalustoa puskassa tarvitaan, miten oikeaan puskaan löytää karttapalveluiden avulla ja miten aktivointi toteutetaan käytännössä.

Mukavia lukuhetkiä!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media