Julgubben åter på banden med anropet OF9X

OF9X-anropet används av medlemmarna i klubbarna Pusulan Radistit, OH9W, och Radio Arkala, OH8X, på alla band och moder fram till slutet av år 2023. OF9X använder sig av ClubLog, som är bekant från DX-peditioner, vilket ger intressanta funktioner för uppföljningen av OF9X-aktiviteten på olika band och realtidsverifiering av dina egna kontakter på olika band och moder.

Klicka på https://clublog.org/charts/?c=OF9X där dina band och moder är registrerade och på motsvarande sätt https://clublog.org/livestream/OF9X där dina QSO:n överförs till OF9X-loggen.

Tomtarna utgörs av Timo, OH1NX, Raimo, OH2BCI, Martti, OH2BH, Niko, OH2GEK, Arttu, OH2FB, Arto, OH2KW, Erik, OH2LAK, Pekka, OH2TA, Pauli, OH5BQ, Anne, OH2YL, Jukka, OH2MA, Jorma OH2KI, Jyri OH2KM, Juha, OH2LQ, Henri, OH3JR, Risto, OH3UU, Tapani, OH5BM, Alex, OH5UY/UT5UY, Veijo, OH6KN, Mika, OH6NVC och Esa, OH8KTN.

På bilden huvudtomten Rami, OH2BCI vid Pusula stationen.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media