WWFF-jakten 2024 startar

Puskajahti 2024

Förr i tiden jagade vi bandet kommuner på banden, nästa år jagar vi buskar! OHFF-gemenskapens buskjippo varar hela året 2024 och hundratals naturområden runt om i Finland kommer att höras på banden med hjälp av tiotals operatörer. I genomsnitt aktiveras under året två områden per dag – färre vid kallt väder, flervid humant väder.

De som deltar i jakten erbjuds t.ex. varupriser skänkta av samarbetspartners, för vilka man samlar lotter genom att köra busktationer. Det är enkelt, eftersom buskjägaren inte behöver föra logg över de stationer hen kört. Dessutom finns det utmärkelser och titlar för både hårt arbetande jägare och buskaktivister. Kolla in guiden på hemsidan.

WWFF-jaktens regler publiceras på hemsidan under julmellandagarna och startskottet går direkt på nyårsdagen. På sommaren hålls två speciella OHFF-buskrallyhelger och i maj-september kommer i samband med fredagskvällarnas OH-aktivitet på 160 metersbandet en ”buskstation” att vara aktiv-

Så håll utkik och kör allt som rör sig i buskarna!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media