Puskajahti 2024 alkamassa

Puskajahti 2024

Ennen vanhaan bandilla jahdattiin kuntia, ensi vuonna puskia! OHFF-yhteisön Puskajahti-tempaus kestää koko vuoden 2024 ja tuo bandille ääneen satoja luontokohteita ympäri Suomen, kymmenien operaattorien voimin. Keskimäärin äänessä on vuoden aikana kaksi puskaa per päivä – pakkasilla vähemmän, inhimillisillä keleillä enemmän.

Jahtiin osallistuville on tarjolla mm. yhteistyökumppanien lahjoittamia tavarapalkintoja, joita varten kerätään arpoja workkimalla puska-asemia. Se on helppoa, sillä puskajahtaajan ei tarvitse pitää lokia workkimistaan asemista (https://ohff.fi/ohff-opas-4/). Lisäksi tarjolla on awardeja sekä arvonimiä niin ahkerille jahtaajille kuin puska-aktivoijillekin.

Puskajahdin säännöt julkaistaan sivulla https://ohff.fi joulun välipäivinä ja lähtölaukaus kajahtaa heti uudenvuodenpäivänä. Jahtiin sisältyy kesällä kaksi erityistä OHFF-puskaralliviikonloppua, ja touko-syyskuussa alabandeilla on perjantai-iltaisin 160m:n OH-aktiviteetin aikaan äänessä “perjantaipuska”.

Ole siis passissa ja worki kaikkea, mikä puskissa liikkuu!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media