Resultatet från FT8 deltävling 3/2024 är klart

Loggarna för den tredje FT8-deltävlingen 2024 har kontrollerats och resultaten beräknats. Du kan kolla resultatet på förbundets tävlingssidor. Denna tävling gav nya OH-rekord i allmäna och elementära klassen och i multi-multiklassen, grattis OH1KH, OH3EIT och OI5AY (OH3CNR)!

Multimultiklassen är speciellt avsedd för klubbstationer, där det kan vara mer än en person som operatörer i tävlingarna under året (även second operator) och i denna klass kan man även köra både 80m och 40m banden samtidigt med två olika sändare . OI5AY har dominerat klassen sedan början av året och vi hoppas på utmanare i denna klass.

Kommentarer och rättelseförfrågningar om resultatet ska skickas senast den 31 mars 2024 till adressen timo.oh5llr@nullgmail.com. Därefter är resultatet slutgiltigt. Du kan också få information om icke-godkända kontakter i din logg genom att skriva till samma e-postadress.

73, HF:s tävlingsutskott

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media